Всі категорії
Додати товар

Штурмовий тактичний чоловічий рюкзак union

1560 грн
Опис

Штурмовий тактичний рюкзак UNION 

Колір: чорний
Якщо ви захоплюєтеся екстремальним туризмом і активним відпочинком на природі, без такої речі, як хороший тактичний рюкзак, вам точно не обійтися. У порівнянні з звичайними міськими моделями, він має ряд відмітних особливостей.
1. Ідеально продумана конструкція. У даній моделі 1 велике основне відділення, 2 містких кишені на передній частині. Оскільки в похідних умовах часто потрібно кріплення додаткових вантажів, для цих цілей також передбачені спеціальні зовнішні ремені.
2. М'яка вентильована спинка з ущільнювачем, ергономічні плечові лямки і компресійні ремінці. За рахунок цього армійський рюкзак надзвичайно зручний в носінні, і навіть досить велику вагу в ньому практично не відчувається.
3. Високоякісний пошиття. Рюкзак зроблений з щільного водонепроникної тканини, завдяки чому навіть у випадку потрапляння під дощ речі залишаться сухими. Цей матеріал також відрізняється зносостійкістю, тому активна експлуатація навіть в екстремальних умовах йому не страшна.
До переваг можна віднести і прийнятну вартість. В магазині Usmivka військовий рюкзак коштує зовсім недорого, тому купівля однозначно буде не тільки корисною, але ще і вигідною.

Характеристики
Матеріал: 100% поліестер щільністю 600D;
Спинка з ущільненням;
Широкі регульовані по довжині лямки;
Блискавка основного відділення захищена клапаном;
Верхня ручка для перенесення;
Унікальний дизайн;
Використані високоякісні матеріали;
Добре вентильована спинка;
Водовідштовхувальний матеріал;
Розумне розподілу ваги;
Одне велике відділення, закривається застібкою-блискавкою;
Розмір45x27x15 
 
📦Швидко відправляємо. Замовлення, прийняті о першій половині дня, відправляємо у той же день. Інші замовлення відправимо на наступний день без затримок. Нова пошта доставляє посилки за 1-2 дні у міста, 2-3 дні - у села та смт.

📩 Пишіть в особисті повідомлення - з радістю проконсультуємо, відповімо на ваші питання. Є післяплата(накладений платіж). Перед сплатою ви зможете оглянути замовлення на пошті.

✏️Для замовлення напишіть:
- повністю ПІБ
- номер телефону
- місто, відділення Нової пошти(адреса/поштомат)
- необхідний розмір
- зручний спосіб оплати.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Тканина

Схожі товари