Всі категорії
Додати товар

Стильний міський рюкзак rolltop з екошкіри чорний спортивний молодіжний для подорожей ролтоп

1350 грн -27% 990 грн
Опис

Стильний міський рюкзак RollTop з екошкіри чорний спортивний молодіжний для подорожей на 20-25 літрів 

Характеристики: 
Цвет:  Чорний
Матеріал: екошкіра Флотар
Розмір:    46 см х 28 см х 15 см
Передний карман: 35 см х 27 см
Бічна кишеня: 20 см х 15 см
Розгорнутому вигляді: 58 см 
Відділень: 7 шт
Відділ для ноутбука посилений піною матеріалом (до 17 дюймів)
Об'єм 20 л (25 л у розгорнутому вигляді)
Грудна стяжка.
Посилена ремінна стрічка.
Ручка для перенесення в руках
Лямки регулюються та посилені піна матеріалом
Виробництво: Україна.

Стильний міський рюкзак RollTop з екошкіри. Цей чорний спортивний молодіжний рюкзак призначений для подорожей і повсякденного використання, маючи місткість 20-25 літрів.

Виготовлений із міцної й екологічно чистої екошкіри Флотар, він поєднує в собі елегантність і функціональність. Розміри рюкзака (46 см х 28 см х 15 см) оптимально підходять для міської метушні, забезпечуючи водночас достатньо простору для ваших речей.

Сім зручних відділень дають змогу організувати свої речі легко та зручно. Особливий відділ для ноутбука, посилений пінним матеріалом, гарантує безпеку вашого пристрою до 17 дюймів. Крім цього, всередині основного відділення є дві невеликі кишені, призначені для дрібниць.

Розгорнутий вигляд рюкзака становить 58 см, що дає змогу збільшити його об'єм до 25 літрів у разі потреби. Стильний чорний колір, доповнений зручними бічними кишенями на блискавці та лицьовою кишенею, роблять його ідеальним аксесуаром для активного способу життя в місті.

Ергономічні лямки, посилені пінним матеріалом, і грудна стяжка забезпечують комфортне носіння рюкзака в будь-яких умовах. Зручна ручка для перенесення в руках стане в пригоді, коли ви захочете змінити стиль носіння.

Рюкзак RollTop зроблений із турботою про природу в Україні, що робить його вибором відповідальних і модних мандрівників. Цей молодіжний рюкзак стане вашим надійним супутником у міській метушні та у ваших захопливих пригодах!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра Поліестер
Принт:

Схожі товари