Всі категорії
Додати товар

Фірмовий ортопедичний каркасний шкільний рюкзак yes princess дівчинці оригінал

585 грн
Опис

фірмовий ортопедичний каркасний шкільний рюкзак YES Princess дівчинці оригінал

Габариты: 29смх38смх15см.
Материал: EVA-материал.
Производитель: ТМ YES (Великобритания).
Об'єм 15-20 літрів
Кількість відділень 2
Застібка Блискавка
Клас: 1-4 клас
Підлога Для дівчаток
Вік 6-10 років
Розмір S (Маленький)
Виробник YES
Вага Вага: 0.98 кг
Зростання 115 - 130

Шкільний рюкзак ТМ YES із повністю жорстким каркасом. Після деформації відновлює колишню форму. Виконаний із синього поліестеру, що імітує джинсову тканину. Модель орієнтована на учениць 1-4 класів молодшої школи.

Рюкзак складається із двох відділень, кожне закривається незалежною блискавкою. У великому відділі розміщуються підручники, папки та зошити. У меншому - пенал і друкарське приладдя. Всередині кишеньки для планшета та телефону.

Унікальна конструкція спинки повністю повторює спину дитини та має м'які, вентильовані вставки. Це сприяє циркуляції повітря та перешкоджає накопиченню зайвої вологи. Система кріплення лямок розроблена таким чином, що підібрати потрібну висоту і посадку шкільного рюкзака на спину не важко.

Збоку рюкзака є кишеня на блискавці, де знаходиться сітка для ємності з водою. Достатньо просто відкрити кишеню, доставити еластичну сітку та розмістити пляшку з водою. У верхній частині знаходяться 2 ручки – м'яка для перенесення в руці та петелька з гелевою вставкою для розміщення на гачку парти.

На корпусі рюкзака розташовані світловідбиваючі елементи, що світяться у темряві, забезпечуючи безпеку дитині. Дно додатково посилено і має гумові ніжки, що захищають матеріал від пошкодження.

Ця модель створена з використанням європейських матеріалів найвищої якості. У каталозі інтернет магазину Stunner представлені жіночі та чоловічі товари виключно сертифікованих виробників. Замовлення та доставка цього аксесуара до будь-якого куточку України займе пару днів. Вибір величезний, тому звертайтесь до наших спеціалістів для допомоги у консультації та оформленні замовлення. У нас представлені лише якісні та перевірені вироби світових фабрик.

Купували новий за 1500 грн , Стан ідеальний , єдине - припилений , я б почитстила вологою серветкою чи щіткою ( стояв в шафі) - все як на фото.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві

Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари