Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Інтерактивний рюкзак divoom pixoo led ip23

3700 грн
Опис

Виробник: ******
Матеріал: Інший матеріал

Рюкзак як новий, кілька разів одягав на роботу, а так лежить без діла, такий коштує понад 7000 грн.

Інтерактивний рюкзак із програмованим піксельним світлодіодним дисплеєм
БагатоМЕСТ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ, кишень і відділень
Окреме відділення для ноутбука вміщує 15-дюймову версію. Просторе, дуже містке основне відділення для пакування різних предметів, наприклад, електронних аксесуарів. 4 прихованих кишені забезпечують легкий доступ до дрібниць. Це робить усі предмети організованими та легше їх знайти.
Зручний і міцний
Комфортна конструкція заднього повітряного потоку з товстою, але м'якою, вентильованою багатошаровою підкладкою для максимальної підтримки спини. Повітропроникні, регульовані плечові лямки знімають навантаження з плечей. Верхня ручка з пінопластом для тривалого використання. Прекрасно підходить як для подальших подорожей, так і для одноденних поїздок.

ПІКСЕЛЬНИЙ ДИСПЛЕЙ
***** ********** має вбудовану світлодіодну панель, живлення від павербанка. Ви можете створювати картинки в реальному часі за допомогою програми ******, які відтворюватимуться на вашому рюкзаку. Створюйте власні піксельні створіння або використовуйте безліч шаблонів, доступних в інтернеті!
Застосунок ******
Сумісний із телефонами та планшетами на базі ***/******** Застосунок ****** надає нашим послідникам галерею світового рівня з понад десятьма тисячами піксельних робіт. Інтегрований у спільноту, він дає змогу легко спілкуватися й ділитися своїми проєктами з понад 1000 ентузіастами піксельного мистецтва.
Більше практичних функцій
Рюкзак ***** ********** — це не тільки сумка для зберігання речей, але й багатофункціональний, стильний пристрій, що може передати вашу індивідуальність, настрій або емоції. Завдяки цьому ви можете серед іншого отримувати швидкі повідомлення з *******, ******** і *********, перевіряти прогноз погоди, використовувати будильник, шумомір або грати в класичні піксельні ігри.

Рейтинг водонепроникності IP 23
Рюкзак-М має водонепроникну конструкцію IP 23. Він ефективно захищає вміст рюкзака навіть під час сильного дощу.
Будьте в безпеці на дорозі
********** також може допомогти вам залишатися в безпеці щодня. Будьте помітні дорогою!
Піксельне мистецтво у вас під рукою
Показуйте улюблені композиції на дисплеї ***** **********. З застосунком ****** все у вас під рукою.
виділятися
Ви можете залучити до себе унікальний сяйним візерунком, який приверне багато поглядів. Вирушайте в місто з єдиним таким рюкзаком!
Інноваційний дизайн
Маса простору
Корисні зовнішні функції
Досконалість у деталях
Потужна галереї
Підтримується й підтримується спеціальним онлайн-повідомленням піксельного мистецтва. Тут не буває нудно, креативність спільноти не має меж!
Корисні щоденні функції
Наприклад: годинник, будильник, прогноз погоди, класичні піксельні ігри або смс-спілкування.
Приєднуйтеся до спільноти!
Ви можете в будь-який час приєднатися до величезної спільноти шанувальників піксельного мистецтва. Тільки пам'ятайте — будьте готові до маси задоволення!
Специфікація
• Розміри: 305 Д x 145 Ш x 420 В
• Вага: 1,2 кг
• Версія *********: 5.0
• Джерело живлення: ***** **** (6 годин безперервного використання від акумулятора 10000 мА·год, 2 А). ***** **** не входить до комплекту обладнання, його необхідно купити окремо.
• Дисплей: роздільна здатність 16 x 20 пікселів, загальна кількість пікселів 320, спектр кольорів 16,5 мільйона
• Водонепроникність: клас IP23
• Чорний колір

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Продавець

Схожі товари