Всі категорії
Додати товар

Міський рюкзак bobby антивор + вбудований вихід через павербанк

335 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Матеріал: Інший матеріал

Кілька примірників у наявності

Рюкзак Bobby — це рюкзак-міцність для свого власника, якому не страшні жодні хулігани та кишеньки. Всі ми намагаємося дуже уважно стежити за своїми сумками в місцях із великим скупченням людей і завжди дуже хвилюємося за збереження своїх грошей, документів і ґаджетів, які носять із собою.
Так ось із таким рюкзаком відтепер у новій країні, подорожах, громадському транспорті можна бути абсолютно спокійним. Таку невразливість аксесуару забезпечують спеціальні приховані блискавки на внутрішній стороні рюкзака та непрорізаний вологостійкий матеріал на його передній частині.
До речі, зовні рюкзак має дуже елегантний вигляд — мінімалістичний дизайн і універсальні забарвлення ідеально впишуться як у жіночий, так і чоловічий стиль.
Поготів, що завдяки такому дизайнерському рішенню рюкзак стає неприступним як бастіон. Крім прихованих кишень і безлічі відділень, у рюкзаку є також вбудований вихід під USB, яким можна заряджати смартфон прямо на ходу.
Радіє і структура рюкзака: наприклад, стандартний навантажений рюкзак дуже часто відтягує свого власника назад. Bobby, навпаки, грамотно розподіляє баланс ваги, впритул примикає до спини, завдяки чому загальне навантаження здається помітно легшим.

Характеристики товару Рюкзак Bobby:
Покращена версія (максимальна схожість з оригіналом)
Паковання: у пакеті;
Комплектація: рюкзак;
Велика кількість зручних кишень і відділень (практично під будь-який аксесуар або ґаджет)
Застежка: молния, защита от кражи
Вбудований вихід повербанк (до комплекту повербанк не входить)
Зручні лямки
Вологостійкий
Замок тут захований за тканиною, щоб відстебнути його, необхідно підлізти з боку спинки або відігнути частину тканини. Також цей рюкзак не можна прорізати: зверху поліестер, а всередині кілька шарів м'якого матеріалу для захисту від ударів, падіння та стискання та листя з поліпропілену під підкладкою (він того й вбереже вміст від надрізів).

Це висока якість
Рюкзак складається з декількох шарів різних матеріалів, а це сприяє тому, що його складно прорізати.

Це м'яка спинка Але водночас правильна постава
Рюкзак можна носити навіть із тонкою футболкою. Ніщо не буде вам натирати спину.

Це світловідбивач
Завдяки наявності світловідбивних елементів ви будете помітні в темну пору доби.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий