Всі категорії
Додати товар

Рюкзак для міста та поїздок lumus rolltop wera 21л

700 грн
Опис

Якщо вам постійно не вистачає місця в рюкзаку або сумці, цей аксесуар просто створений для вас! Верх, що скручується, допомагає регулювати місткість рюкзака, а тому ви з легкістю вмістите туди все для навчання, роботи, тренування або невеликої поїздки, висоту рюкзака за потреби можна збільшити до 52 см. Лаконічний дизайн і класичний колір чудово підійдуть усім любителям стриманості та практичної простоти.
Рюкзак виготовлений із зносостійкого Оксфорду 1200D, з водо-брудо захисним просоченням, підкладка світлого кольору, прорезинена для більшого захисту від вологи. Для комфортного пересування з рюкзаком на плечах його спинка оснащена ущільненими та вентильованими зонами. Регульовані ремені з товстим шаром ущільнювача також покриті дихаючої сіткою Air-mesh на внутрішній стороні.
Всередині рюкзака є одне велике відділення для паперів, спортивної форми, взуття або інших особистих речей, а також окремий захищений відділ з кишенями для 15-дюймового ноутбука/планшета. Гаджет буде захищений не лише від ударів, а й від подряпин.
Передня кишеня з об’ємним кроєм підійде для будь-яких дрібниць та аксесуарів. На кишені розміщений з’ємний світловідбивний елемент для безпеки під час подорожей.

Форма – роллтоп;
Колір – чорний;
Розмір – 30х40(52)х11см;
Об’єм: 20-23 л;
Матеріал – Oxford 1200D;
Кишеня - 24х20х3см;
Вага – 650 гр;
Підкладка – прогумована;
Розмір кишені для ноутбука – 15,6;
Гарантія – 1 рік.
Виготовлено в Україні!
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Колір: Чорний
Матеріал: Нейлон
Тип: Міський
Розмір: Маленький

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари