Всі категорії
Додати товар

Рюкзак kipling кипилінг 14 л, ніжно-рожевий меланж, з мавпкою

790 грн
Опис

Продам класний рюкзак Кіплінг, модель на бирці К18674-6СМ, ніжно-рожевого приємного кольору, дуже функціональний, з кулею відділень. Загалом у чудовому стані все відкривається, є оригінальний брелок, але є 2 нюанси, на днищі з зовнішнього боку жовтогарячі плями від цукерки, яка розтанула в рюкзачку, у вічі не впадає, схоже на оригінальні розводи на тканини й одна лямка відреставрована атласною стрічкою (все нюанси на фото). Є додаткові фото, всі сюди не помістилися, внутрішня підкладка білого кольору. У поїздку або на прогулянку — це чудовий функціональний варіант, поміститься багато чого.
Розміри:
Ширина 25 см,
Висота 35 см,
Глибина 10 см + нижня нижня кишеня, що виходить, 4 см,

Ол-доставка будь-яким перевезенням.
Опис із сайту:
Компактний рюкзак для дівчаток Kipling створений для легкості та комфорту! Завдяки стильному дизайну в красивому рожевому забарвленні рюкзак стане ключовим акцентом повсякденного образу.
Міський рюкзак Kipling виготовлений із міцного вологонепроникного поліестеру, який не пропускає вологу та простий у догляді. Висока якість поєднується зі зручною організацією для активного користувача:
• просторе відділення на блискавці з відсіком для 13-дюймового ноутбука;
• фронтальний органайзер для ручок, телефона, гаманця та інших дрібниць;
• додаткові кишені з боків, зверху та спереду.
Невеликий рюкзак Kipling Seoul обладнаний м'якими лямками для зручного носіння та прикрашений фірмовими атрибутами бренда — круглим логотипом і традиційним брелоком у формі мавпочки.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм, л:
До 20 л
Матеріал:
Розмір:
Принт:

Схожі товари