Всі категорії
Додати товар

Шкіряний рюкзак для ноутбука під рептилію rep1-1239-4lx tarwa

4850 грн
Опис

Шкіряний рюкзак для ноутбука під рептилію REP1-1239-4lx TARWA, від українського бренда TARWA. Ідеальний варіант для роботи та навчання. Зручна та практична модель підійде як для чоловіків, так і для дівчат. Виріб має одне основне відділення, всередині якого розташовується кишеня-відсік для ноутбука або макбука діагоналлю до 14", фіксується зверху липучкою, велика врізна кишеня на блискавці та дві маленькі кишені для смартфона та портмоне.

На лицьовій частині рюкзака розташована відкидна кишеня на блискавці з двома бігунками для зручності використання. На спинці рюкзака є врізна кишеня, що застібається на блискавку. Під час виготовлення виробу була використана якісна брендована фурнітура, у кольорі антик. Аксесуар обладнаний зручною ручкою, що розташовується зверху, для перенесення в руці. А завдяки широким наплічним шкіряним шлейкам навантаження рівномірно розподілятиметься по всій спині, забезпечуючи у такий спосіб комфортне носіння.

Бренд TARWA завжди дотримується модних тенденцій, з огляду на всі потреби наших клієнтів!

Унікальний ексклюзивний дизайн
Теляча шкіра з тисненням під рептилію (можна відшиті з натуральних екзотичних шкір — зв'язково з нами)
Металеві блискавки
Металева фурнітура
Текстильна підкладка
Внутрішні кишені продубльовані цією ж шкірою. Рюкзак для макбука або ноутбука має вигляд всередині так само стильний, як і зовні
Міцні шлейки повністю зі шкіри

Розміри 27.5 × 37 × 8 см
Цвет изделия Бордовий
Жорстка конструкція, 1 відділення
Бренд TARWA
Приладдя Унісекс
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Колір: Бордовий
Матеріал: Шкіра
Тип: Міський
Розмір: Середній

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари