Всі категорії
Додати товар

Шкіряний рюкзак двокольоровий tarwa gac-0010-4lx

6075 грн
Опис

Шкіряний рюкзак двокольоровий TARWA GAC-0010-4lx з натуральної шкіри Наппа в поєднанні чорна та коричнева гладка шкіри. Місткий та зручний рюкзак з яким усі ваші необхідні речі завжди з вами – і ноутбук, і одяг, і документи, зарядки, гаджети.

Місткий і зручний рюкзак з яким всі ваші необхідні речі завжди з вами: ноутбук (до 15"), зарядні пристрої та багато іншого, а також передбачені кишені для перенесення води або термоса. Зовні: спереду - велика накладна кишеня на блискавці, дві бічні накладні кишені на блискавках Клапан з фальшпряжками і магнітними кнопками дозволяє швидко відкрити кишеню без потреби щоразу розстібати ремені.Ззаду - потайна кишеня на блискавці. ключі, портмоне та інші дрібниці.Велика внутрішня кишеня на блискавці.Закривається виріб якісною липучкою і затягується шкіряним шнурком, що забезпечує надійність і захист. що надає стійкості та тримає форму.

Поєднання класичного чорного та класичного темно-коричневого кольорів створює неповторний стиль. Незвичайний рюкзак з двох кольорів шкір привертатиме увагу до себе оточуючих і підкреслюватиме ваш статус і стиль.
Розміри: 43 × 32 × 17 cm
Додаткові характеристики:
Стать: Чоловічий
Стать: Унісекс
Колір: Коричневий
Колір: Чорний
Матеріал: Шкіра
Тип: Міський

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари