Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Розписана вручну сумка stop war. бавовняна сумка-шоппер. еко-сумка.

1050 грн
Опис

Цей бавовняний шоппер - це потужна виразна річ, яка поєднує в собі стиль і активізм. Виготовлений із високоякісної міцної бавовни, він має простору внутрішню частину з достатньою кількістю місця для всіх необхідних речей, що робить його ідеальним для перенесення продуктів, книг або повсякденних речей. Що вирізняє цей бавовняний шоппер, так це його унікальна антивоєнна тема.

Еко сумка-шоппер з посиленою ручкою 40х40 см
Номер моделі: Еко сумки
Країна походження: Україна
Матеріал: саржа

Усі мої роботи розписані виключно вручну (не фабричний друк) спеціальними акриловими фарбами для текстилю. Малюнок витримує багаторазове прання, фарба не змивається і не вигорає на сонці.
До кожного виробу надається інструкція по догляду. При дотриманні простих рекомендацій річ прослужить вам дуже довго.

ⓘ Оскільки це оригінальні дизайни, розписані вручну, я не гарантую, що кожен предмет одягу абсолютно однаковий. Природа дизайнів, розписаних вручну, полягає в тому, що кожен з них трохи відрізняється.
ⓘ Термін виконання замовлення від 7-21 днів, в залежності від загального завантаження. Якщо вам потрібен подарунок на певну дату або «на вчора» обов`язково попередьте мене стосовно вашого дедлайну, оскільки всі замовлення виконуються дотримуючись черги та я буду змушена корегувати графік, щоб встигнути вам допомогти.
ⓘ Запитом надається спеціальне подарункове пакування.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Бавовна
Матеріал: Бавовняна тканина
Вид: Еко сумка

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари