Всі категорії
Додати товар

Шкіряна поясна сумка бананка sambag tirso max - рижая

950 грн
Опис

Сумочка з натуральної шкіри на пояс, бананка Sambag - відмінний варіант для людей, які слідують за модними тенденціями

Характеристики:
Матеріал верху: натуральна шкіра. Кожа водоотталкивающая, стійка до вицвітання, еластична (не трескающаяся при експлуатації) і прочна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до царапинам, легко чиститься, ні з нього не вилізають. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшується і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Меблі. Металлическая молния. Бегунки з фіксатором: сумка не відкривається самостійно від навантажок, а тільки рукою. Основное отделение на молнии. Фастекс-застібка із прочного сучасного пластику.

Шлейки. Плечевой ремень з текстилю, надійно пришит на планку по спинці. Приєднаний до бокам шкіряними треугольниками. Длина регулюється за допомогою пластикового регулятора.

функціональність. Снаружи спереди сумки карман на молнии. Всередині сумки окремо одно відділення, яке розділено на кілька карманів. Снаружи на спинке сумки один карман на молнии. Стандартно поставляється на обхват по талії (через плечо) від 86 см до 123 см: регульований ремень. При заказе в коментарях вкажіть необхідну довжину ремня, якщо вона відрізняється від стандартної.

Розмір: кармани бананки 22х12х4 см, довжина з "ушками" по бокам 30,5 см.

🚚 Відправка: Нова Пошта, УкрПошта
💸 Оплата: передоплата, післяплата, "безпечна угода від Shafa"

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:

Схожі товари