Всі категорії
Додати товар

Шкіряна сумочка через плече

380 грн
Опис

Жодна дизайнерська сумочка не здатна так добре підкреслити вашу індивідуальність в образі, як аксесуар ручної роботи. Серед сотень схожих одна на одну сумочок, такі моделі виділяються авторським дизайном і незвичайним кроєм. Тому, якщо ви втомилися сліпо дотримуватися трендів і купувати сумки «як у всіх», придивіться до виробів, створюваних вручну.
Найпопулярнішим можна назвати шкіряні сумки ручної роботи. Натуральна шкіра вирізняється приємною текстурою і м'якістю, тому з неї можна шити сумки будь-якого фасону. Якісна шкіряна сумка добре триматиме форму, а згодом не втрачатиме привабливості, а ставатиме вінтажнішою.
Яскрава, шкіряна сумочка в чудовому стані! Колір темно-червоний. Одне основне відділення, всередині одна кишенька на блискавці. На лицьовій стороні одна кишенька на кнопці. Тип закриття: клапан на дві магнітні кнопки.
Розмір: висота 17 см, ширина 20,5 см, глибина 10 см, регульований плечовий ремінь 125 см.
Сумочка через плече (crossbody) Такий аксесуар необхідний для кожної жінки, адже він має невеликі розміри та зручний вигляд. Нехай його розміри невеликі, але така crossbody вмістить усі необхідні предмети: ключі, невеликий гаманець, мобільний телефон, елементи косметики та інше. З такою сумочкою можливості її власниці безмежні, адже руки повністю вільні.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Продавець
smit16
smit16
Запоріжжя
78% виконаних замовлень
Була

Схожі товари