Всі категорії
Додати товар

Сумка жіноча sambag hobo l чорна

900 грн
Опис

Сумка Sambag HOBO: Відповідь на шалений ритм міського життя.

Цей незамінний аксесуар перетворює будь-який день на пригоду. Будь то робота, університет чи просто прогулянка – Sambag HOBO завжди з вами та готова вмістити все, що вам потрібно.

Характеристики:

Верхній матеріал: Нова екошкіра підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мартіндейла). Водовідштовхувальна, стійка до вигоряння, еластична (не тріскається при експлуатації) та міцна на розрив.

Підкладка: Тканина оксфорд середньої густини. Міцний матеріал, стійкий до подряпин, з якого не випадають нитки. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки, навантаження на екошкіру розподіляється рівномірно, продовжуючи термін служби шкіри та швів.

Фурнітура: Надійні кнопки та блискавки.

Функціональність: Усередині сумки розташоване одне велике відділення із двома додатковими відкритими кишенями для максимальної зручності. Завдяки продуманому дизайну сумка може вмістити ноутбук до 17 дюймів. Зверніть увагу, що розміри можуть змінюватись в залежності від пропорцій екрану та рамок навколо нього.

Розмір: 34*37*16 см

Бонус: У комплекті ви отримуєте гаманець, який фіксується за допомогою карабіна у спеціально продуманому місці, що забезпечує зручність та додатковий захист.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Продавець
roskal17
roskal17
Супер-продавець
Львів
85% виконаних замовлень
Був

Схожі товари