Всі категорії
Додати товар

Alpine club switzerland багатофункціональна сумка

650 грн
Опис

Багатофункціональна, стильна і зручна сумка з однією довгою ручкою. Виготовлена з цупкої тканини типу брезент і екошкіри. Дві застібки-кнопки спереду знизу.
Сумку можна носити в двох положеннях: на довгому регульованому паску (довжиною 138 см),або скласти за допомогою пряжки пасок вдвоє, і зробити коротку ручку.
Під відкидною передньою стінкою є один великий відділ на всю довжину сумки.Всередині дві кишеньки  на застібках-блискавках+ чотири відкриті кишеньки. На передній стінці зовні є велика кишеня на блискавці та спеціальні кишені для ручок, олівців та ін. Поруч розташоване віконце для інформації. На відкидній  стінці є ще одна кишеня на блискавці. На задній стінці сумки є також кишеня на блискавці. Збоку невеличка кишеня застібається на пряжку. Загалом, сумка має 9 кишень. Дуже зручно для всіляких дрібниць.
Фурнітура брендована.  Спереду по центру розташована металева емблема бренду Швейцарського альпійського клубу, який є найбільшим альпіністським клубом у Швейцарії. Він був заснований у 1863 році в Ольтені і зараз складається з 111 секцій із 160 000 членами.
Розмір сумки:
довжина 23 см
висота 28 см
дно 5 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При купівлі п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок!
17.09.2023

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра Текстиль
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари