Всі категорії
Додати товар

Шикарна сумка з гобелена signare. англія

500 грн
Опис

Шикарна сумка з гобелена з анімалістичним принтом від відомого виробника гобеленових виробів Signare. Цей бренд заснований у 2010 році в Англії, Signare є найбільшим у світі брендом плетених аксесуарів з гобеленів. Зі свого складу у Великій Британії та США вони постачають продукцію понад 3000 роздрібним торговцям із понад 30 країн світу. Ключовий для них ринок – Великобританія, Європа та США. . Signare також двічі був номінантом премії «Подарунок року у Великобританії» у 2020 та 2021 роках! З легкість стане ним також і у 2023 році.

Signare також об’єднується з V&A, Національною галереєю, Shakespeare's Birthplace Trust, Frida Kahlo Cooperation для ліцензування тканих ліній гобеленів для підтримки художників та їхніх світових шедеврів. У них також замовляють такі легендарні універмаги Harrods тощо.

Перевірена часом як одна з наших найпопулярніших гобеленових сумок із лямками на плечі та одна з найкращих жіночих сумок через плече. Ця елегантна класична сумочка з верхньою ручкою може стати фантастичним вибором для ваших щоденних потреб. Жартівливий принт сова обов'язково викличе посмішку на обличчі кожного, хто його побачить. На ньому зображено «зібрання» яскравих сов, що сидять на гілках дерев та визирають з-під осіннього листя. Кожен із цих чарівних пернатих персонажів має величезні очі та може похвалитися різноколірним оперенням: червоним, зеленим, синім, жовтим або фіолетовим. Протягом всієї історії, від Стародавньої Греції до Азії та Америки, сови асоціювалися з магією та мудрістю. Корінні американці носили совине пір'я, щоб захистити себе від злих духів, а в культурах Близького Сходу, сова була священним охоронцем потойбічного світу.

Ця сумка має ряд переваг:
- Чудовий вибір для невеликих подорожей, вечірніх прогулянок або ночівлі на вікенд
- В неї помістяться найнеобхідніші речі для вас речі
- Ручки зі штучної шкіри та плечовий ремінь в комплекті
- Є можливість носити як сумочку за ручки або перетворити на кросбоді
- Застібка-блискавка на всю довжину сумки з подвійною собачкою
- Укріплено дно з 4 ніжками у вигляді металевих шипів (на фото))

Стан новий, без дефектів.
36х23х12 см, плечовий ремінець 115 см.

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі взуття та сумок https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено с

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари