Всі категорії
Додати товар

Шикарний подарунковий набір сумка + гаманець-монетниця з гобелена signare. англія.

750 грн
Опис

Шикарний подарунковий набір сумка + гаманець - монетниця з гобелена з малюнком відомого художника 19 століття Вільяма Моріса від відомого виробника гобеленових речей Signare. Шикарна сумка з гобелена з анімалістичним принтом від відомого виробника гобеленових виробів Signare. Цей бренд заснований у 2010 році в Англії, Signare є найбільшим у світі брендом плетених аксесуарів з гобеленів. Зі свого складу у Великій Британії та США вони постачають продукцію понад 3000 роздрібним торговцям із понад 30 країн світу. Ключовий для них ринок – Великобританія, Європа та США. . Signare також двічі був номінантом премії «Подарунок року у Великобританії» у 2020 та 2021 роках! З легкість стане ним також і у 2023 році.

Signare також об’єднується з V&A, Національною галереєю, Shakespeare's Birthplace Trust, Frida Kahlo Cooperation для ліцензування тканих ліній гобеленів для підтримки художників та їхніх світових шедеврів. У них також замовляють такі легендарні універмаги Harrods тощо.

Перевірена часом як одна з наших найпопулярніших гобеленових сумок із лямками на плечі та одна з найкращих жіночих сумок через плече.
"Willow Bough" (в перекладі "гілка верби") - це один найкращих візерунків з колекції дизайнів William Morris. Дизайнер дев'ятнадцятого століття та член-засновник руху британських мистецтв та ремесел. Видатний діяч у світі інтер'єрного дизайну намагався поєднати промисловий прогрес із принципами ремісничого мистецтва, використанням складних візерунків та кольорових поєднань, майстерною ручною роботою. Його надихала природа, тематика англійського саду та елементи середньовічної готики. У виконанні Вільяма Морріса шпалери перетворювалися на розкішний сад – фантастично барвистий, вишуканий та чарівний.
Він створив низку дизайнів шпалер на основі природних форм і повторюваного візерунка ніжного блакитного кольору. Листя у вербової гілки виконано в естетиці східного мистецтва. Морріс черпав натхнення для візерунка з польових квітів і дерев, які він бачив під час сільських прогулянок навколо садиби Келмскотт, будинку в Котсуолді, який він орендував разом зі своїм другом, художником-прерафаелітом Данте Габріелем Россетті.
Ця сумка має ряд переваг:
- Чудовий вибір для невеликих подорожей, вечірніх прогулянок або ночівлі на вікенд
- В неї помістяться найнеобхідніші речі для вас речі
- Ручки зі штучної шкіри та плечовий ремінь в комплекті
- Є можливість носити як сумочку за ручки або перетворити на кросбоді
- Застібка-блискавка на всю довжину сумки з подвійною собачкою
- Укріплено дно з 4 ніжками у вигляді металевих шипів (на фото))

!!! До сумки додається гаманець - монетниця з двома відділеннями. Розмір: 12 x 8 x 4.5 см. !!!
Стан новий, без дефектів.
36х23х12 см, плечовий ремінець 115 см.

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі взуття та сумок https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено с

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари