Всі категорії
Додати товар

Комфортна замшева сумка-суквояж кольору тауп kennel&schmenger германія.

585 грн
Опис

Kennel & Schmenger — одна з небагатьох компаній у Німеччині, яка досі розміщує виробництво на заводах усередині країни. Багатьом поколінням Kennel & Schmenger відома як надійний і гідний довіри партнер у торгівлі та бізнесі.
Kennel&Schmenger має особливий почерк, завдяки якому бренд став одним із ключових у преміумсегменті. Завдяки різноманітності колекцій у всіх товарних групах наші моделі поєднують естетику та зручність у повсякденному носінні. Згодом компанія Kennel&Schmenger набула необхідного досвіду. Її ноу-хау використовують у виробництві продуктів усіх груп, як-от туфлі, кеди, сандалі, черевики. Компанія також виробляє й жіночі сумки ручної роботи.
Продається чудова вінтажна сумка німецького мультибренда преміумкласу Kennel&Schmenger. Це невелика, але дуже об'ємна сумка, виготовлена як саквояж. Виріб із досить великими ручками. Верх виробу виконаний з товстої м'якої натуральної замші кольору тауп. У верхній частині з боків сумки є стяжка: через 2 пари великих люверсів протягується об'ємний шкіряний шнурок. Модель застібається на обертовий металевий фіксатор. Він розташовується в центрі, а з боків є декоративні ремінці з невеликими металевими пряжками. Вони ніяк не регулюються і ніяк не фіксуються до основи сумки. Фігурний клапан для застібки виробу з виворітного боку оснащений підкладкою, виготовленою з товстої фактурної натуральної шкіри кольору тауп. Ручки досить довгі, об'ємні, виготовлені з товстої натуральної замші кольору тауп. На ручці притаманний фірмовий металевий прямокутний лейб бренда, який обшитий великою вставкою з м'якої натуральної замші кольору тауп.
Усередині сумки 2 дуже об'ємні відділення, розділені сторонами дуже великої кишені, яка застібається на довгу металеву блискавку. У верхній частині в цієї кишені широкі вставки з товстої натуральної замші кольору тауп. Основна частина внутрішньої сторони моделі виготовлена з підкладки з м'якої шовковистої поліестерової тканини блискучого чорного кольору. На підкладці — фірмове маркування бренда. На задній стороні другого відділення сумки є невелика врізна кишеня, металевий замок якого вшитий на фігурній вставці з натуральної замші кольору тауп.
Сумка в гарному стані. Деякі забруднені місця привносять вінтажні нотки у зовнішній вигляд моделі.
Розміри виробу. Довжина — 36 см. Висота — 27,5 см. Ширина — 11,3 см.

Стан: Хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари