Всі категорії
Додати товар

Сумка для ноутбука

1300 грн
Опис

Сумка для ноутбука Mark Ryden - максимальна зручність Зазвичай сумки для ноутбуків та документів не служать довго – рвуться і затираються через кілька місяців використання? Забудьте про цю проблему! Адже сумка від Mark Ryden виготовлена з високоміцних і якісних матеріалів і прослужить вам не один рік. Надовго збереже привабливий зовнішній вигляд навіть при активній експлуатації. Крім високої якості сучасний і стильний дизайн чудово доповнить Ваш образ ділової при бізнес-зустрічах і робочих поїздках. Ноутбук является портативным компьютером, который удобно брать с собой и использовать в любом месте. Именно поэтому сумка для ноутбука является незаменимым дополнением к лэптопу, с помощью которого его транспортировка становится еще проще.

В ней вы можете переносить не только ноутбук, но с помощью дополнительных карманов и отсеков можно брать с собой планшет, usb-накопители, дополнительную клавиатуру, мышку, документы и еще много чего, что сможет пригодиться Вам на работе или на важной встрече.

Водовідштовхувальний матеріал захистить Ваші девайси в разі дощу і, якщо при необережності на сумку потрапить рідина. Крім основних ручок, є знімні лямки, які Ви можете використовувати при відрядженнях, носячи сумку на плечі. Відмітні особливості: М'який основний відсік; Місткі кишені для аксесуарів; Знімний плечовий ремінь; Ремінь для кріплення на візок; Вміщає в себе ноутбук до 16". Це практична модель за самою приємною ціною. Ідеальний вибір для професійних користувачів, які проводять багато часу в роз'їздах.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Продавець
mishamako
Shoes
Київ
29% виконаних замовлень
Був

Схожі товари