Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сейф для зброї "мисливець

8470 грн
Опис

Тип: Сейфи для зброї

Корпус сейфа зброї "Мисливець"  посилений профільною трубою з боку дверей, що надає конструкції додаткову жорсткість і підвищує рівень стійкості до злому, ще двері посилені зі сторони навісів. Двері даного сейфа утопленого типу, що також надає стійкості проти злому. Конструкція корпусу виконана з листів сталі товщиною 2,0 мм (корпус) та 4,0 мм (дверна плита).
Характеристики
Виробник: Хеопс-Уют
Тип: Збройові
Зламостійкість: 1
Тип замку: Механічно ключовий
Товщина дверей: 4 мм
Колір: Сірий
Товщина металу: 0 мм
Товщина стін: 2 мм
Зовнішня висота: 1400 мм
Зовнішня ширина: 350 мм
Зовнішня глибина: 400 мм
Внутрішній об'єм: 100 л
Вага: 50 кг
Кількість отворів для кріплення: 4
Діаметр отворів для кріплення: 8 мм
Гарантійний термін: 24 міс.
Стан: Новий
Тип фарбування: Молоткова
Товщина металу стінки: 2 мм
Товщина металу дверей: 4 мм
Кількість пістолетних стволів: 4 шт
Кількість полиць: 0 шт

Опис-Корпус сейфа зброї "Мисливець"  посилений профільною трубою з боку дверей, що надає конструкції додаткову жорсткість і підвищує рівень стійкості до злому, ще двері посилені зі сторони навісів. Двері даного сейфа утопленого типу, що також надає стійкості проти злому. Конструкція корпусу виконана з листів сталі товщиною 2,0 мм (корпус) та 4,0 мм (дверна плита).

Замок механічний ключовий на 2 нержавіючі ригелі по 22 мм діаметром, вихід у горизонтальній площині. Це надійний ключовий замок сувальдного типу, він захистить вашу зброю від сторонніх. Збройовий сейф "Мисливець"  пофарбований фарбою з молотковим і перламутровим ефектом. Покриття зносостійке, зручне в експлуатації, захищає сейф від корозії. Стандартний колір: темно-сірий. Можливе фарбування в інші кольори за погодженням. Інтер'єр сейфа для зброї "Мисливець" укомплектований кріпленнями для зброї (4 ложементи) на висоті 950 мм. Цей сейф призначений для зберігання 4 стволів

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець

Схожі товари