Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Декоративна м'яка оксамитова панель плитка модульне м'яке узголів'я ліжка 60 * 30 * 5 см сірий

545 грн
Опис

Ці красиві тканинні плитки можна використовувати як узголів'я ліжка всіх розмірів, як захисні настінні подушки на дитячому ліжку, як м'який і теплий відпочинок спини в ігровій зоні або над пеленальним столиком в дитячій. Вони також відмінно підходять для спалень у стилі Монтессорі.

Настінна подушка Softwalls з оксамитовою тканиною Riviera та неймовірно м'якою набивкою. Шовковиста м'яка міцна тканина, легко чиститься і в той же час зносостійка. Softwalls Original відомі своєю неперевершеною якістю та винятковим комфортом. Подушка для м'якого узголів'я ліжка, подушка для сидіння, подушка для спинки або сучасна м'яка стінка в вітальні.

Зроблено вручну із увагою до деталей.
Зручне і дуже товсте набивання з холодного пінополіуретану товщиною 50 мм з чудовими звукопоглинаючими та теплоізоляційними властивостями.
Проста у догляді, міцна та м'яка оксамитова тканина меблевої якості щільністю 300 г/м² (Стандарт 100 від OEKO-TEX).
Доступні 12 ексклюзивних кольорів тканини та 3 різних розміри (30x30/50x30/60x30 см).
Клей замість свердла для простого та швидкого встановлення за допомогою двосторонніх клейких монтажних пластин (входять до комплекту).

З настінними подушками/настінними подушками Softwalls різних розмірів 60x30/50x30 см/30x30 см ви можете створити індивідуальний бажаний макет для своєї стіни.

Основа настінних подушок є міцною плитою МДФ товщиною 8 мм. Серцевина складається з надм'якого двошарового пінополіуретану класу якості T25. Родзинкою є надм'яка оксамитова тканина Riviera - зносостійка, що легко чиститься і в той же час проста у догляді.

Легкий монтаж без спецінструменту

Кріплення на стіні виконується за кілька хвилин без свердління та загвинчування за допомогою двосторонніх клейких монтажних прокладок, жодних додаткових інструментів не потрібно. Як альтернатива для нерівних стін можна використовувати монтажний клей.

Матеріали:

Оксамит Riviera
Задня стінка із МДФ
Пінополіуретан

Колірні варіанти:

Бежевий
Кремово-бежевий
Темно коричневий
Темно-сірий
Світло-сірий
Чорний
Бордо

Розміри: Розміри кожної окремої плитки: 60x30 см. Плитки не з'єднані одна з одною.

Виберіть кількість плитки, яка вам потрібна, відповідно до розміру ліжка або області, яку ви хотіли б амортизувати.

Ціна вказана за 1 оксамитову плитку!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?