Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Перфоратор sds plus 790 вт, 0-1300 об./хв,intertool dt-0183

1299 грн
Опис

Виробник: Intertool
Тип інструмента: Перфоратори

Кілька примірників у наявності

Споживана потужність 790 Вт
Число обертів холостого ходу 0-1300 об./хв
Енергія удару 3 Дж
Частота удару 0-4800 уд./хв
Кількість режимів 3
Гарантія 12 мес.
Максимальний діаметр свердління сталь: 13 мм; бетон: 24 мм; дерево: 30 мм
Вага 4,800 кг
Об'єм 0,018414 куб.м

ОПИС
Перфоратор INTERTOOL DT-0183 — це чудовий помічник дому під час ремонту, виконує будь-які монтажні, оздоблювальні та будівельні роботи в побутових умовах. Ця модель перфоратора із системою кріплення бурів SDS-Plus і горизонтальним розташуванням двигуна має компактні габарити з ідеальним балансуванням у руці.

Електродвигун потужністю 790 Вт чудово працює з твердими матеріалами, як-от: бетон, цегла, камінь. Частота ударів — 4800 уд./хв, максимальна енергія — 3 Дж, легко справляється з цегляним муруванням, відколює штукатурку, штробить стіни, стелю, підлогу тощо.

Три режими роботи:

Свердління
Свердління з ударом
Удар (з можливістю встановлення положення зубила)
У режимі свердління перфоратор розвиває 1300 об/хв і робить отвори в сталі — 13 мм, у бетоні — 24 мм, дереві — 30 мм. Швидкість роботи регулюється за допомогою курка на ручці. Також для зручності під час тривалих робіт передбачений фіксатор кнопки увімкнення.
Крім перерахованих вище режимів роботи, у перфораторі передбачений реверс, який необхідний під час заклинювання оснастки, для його звільнення.

Перфоратор обладнаний бічною ручкою, призначеною для зручного перехоплення інструмента в роботі. Ручка може бути встановлена під ліву або праву руку для комфортного використання.

Прогумований надійний мережевий шнур зносостійкий, на вході в інструмент посилений і захищений від перегинів за допомогою обертального елемента. Довжина шнура (2.85 м) дає змогу працювати без додаткових подовжувачів.

Перфоратор і всі комплектуючі аксесуари запаковані в надійний кейс із додатковими ребрами жорсткості для більшої міцності. Металеві замки на кейсі вбережуть від випадкового розкриття й довго слугуватимуть, широка ручка на кейсі дасть змогу зручно переносити перфоратор і всю оснастку.

Особливості:

Продуктивний і компактний;
Швидка зміна бурів із системою SDS-plus;
Висока якість деталей і збирання;
Захист від перевантажень у разі заклинювання;
Реверс;
Набір аксесуарів (бури, піки, зубило);
Міцний кейс із металевими замками для зручного зберігання.

Комплектація

Перфоратор
Бічна ручка
Глибокомір
Бури 6, 8, 10 мм
Піка
Зубило
Інструкція
Гарантійний талон

ВІДПРЯМКА НАПРЯМУ СКЛАДА ПРОЗИВАННЯ З ПОВНОЇ ОПЛАТЕ.ПОЗВИДТЕ ПО НОМЕРУ УКАЗОВАНОму В ОБ'ЯВЛЕННІ І МИ СОБІЛЬНІ ВАМ РЕКВІЗАТИ ДЛЯ ОПЛАТИ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари