Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Maxxt шліфмашина для авто електрична орбітальна ексцентрик 5,0 мм

8200 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип інструмента: Шліфувальні машини

Кілька примірників у наявності

Шліфувальна машина MAXXT .
Шліф машина електрична орбітальна з без щітковим двигуном 350 Вт. Ексцентрик 5 мм , активний пило відвід , регулювання обертів від 4000 до 10000 за допомогою кнопок, а також натисканням клавіши як на пневмо. Має електричний та механічний тормоз підошви , який гасить інерцію . Розмір підошви 6 дюймів або 150 мм, мікро липучка, має середню жорсткість. Длина провода 5 м , євро вилка . Нова . У комплекті шланг для пило відвіду , абразиви , шестигранник для обслуговування інструменту .
【Низький рівень шуму】Шліфовальна машина з без щітковим двигуном , потужністю 350 Вт , забезпечує стабільну швидкість, низький рівень шуму, низькі вимоги до обслуговування та високий ступінь ефективності. Невелика вага машини і мінімальні шумові викиди дозволяють працювати гнучко і з низькою втомою.
【Низька вібрація】Низькі вібрації для комфортної роботи в безперервній роботі. Віброоптимізований ексцентричний привід гарантує низьку вібрацію під час роботи і, отже, приємну роботу.
【Ергономічний дизайн】Симетрична конструкція випадкового орбітального шліфувального верстата 6 дюймів підходить як для правшів, так і для лівшів. Ця шліфувальна машина відмінно сконструйована для ручної експлуатації для зниження втоми при проведенні накладних шліфувальних робіт і гарного відчуття на кромках, а також зручної роботи в будь-якому положенні. Вбудований захист від перевантаження забезпечує додаткову безпеку.
【Висока ефективність】Унікальний без щітковий двигун має максимальну ефективність при шліфуванні навіть при безперервній роботі. Технологія ЕК призводить до більш тривалого терміну служби. Для оптимальної плавності роботи на швидкості до 10 000 об / хв.
【Низьке технічне обслуговування】Тримач для багатоштабної колодки гарантує ефективне видалення шліфувального пилу в поєднанні з промисловим пилососом. Через відсутність вуглецевих щіток шліфувальна машина також вимагає значно меншого догляду

*****************************************

Висока якість за помірну ціну .
У Наявності
*********************************************************************************************************************************

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?