Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Теплоізоляційна плита super-isol skamol 1000х610х30 опт та роздрі

1162 грн
Опис

Виробник: Skamol
Тип матеріалу: Інший тип матеріалу

Кілька примірників у наявності
Торг

Монтаж каміна або печі для опалення дому потребує теплоізоляцію, яка відповідатиме за його безпечне використання та встановлення. Без встановлення ізоляції для каміна чи пічки пошкоджуватиметься оздоблювальний шар, руйнуватимуться стіни, а у дерев’яному домі може виникнути пожежа. Для правильного вибору утеплювального матеріалу залежить вся робота каміна і його безпечна експлуатація. Теплоізоляційний матеріал повинен зберігати тепло, бути довговічним у використанні, мати негорючі властивості.

Призначення: Плити використовуються для внутрішньої ізоляції конструкцій – цегли, бетону, негорючого пластику, дерева і т.п. – для ідеального та ефективного утеплення печей, камінів, духовок, котлів та іншого високотемпературного обладнання, забезпечуючи захист від вогню і високу теплоізоляцію.

Плита SUPER-ISOL виготовлена із силікату кальцію, являється легковаговим матеріалом з прекрасними теплоізоляційними якостями та високою механічною стійкістю. Плита - гладка, тверда, сірого кольору, використовується для ізоляції балки, бокових стінок позаду каміна та обшивки витяжного каналу. Що стосується пожежної безпеки плити можна класифікувати як негорючі (класу А1), не підтримують горіння та не виділяють шкідливих газів. Плити розраховані на максимальну робочу температуру 1000 °C. SUPER-ISOL володіє високою стійкістю та гладкістю, не виділяє пилу при експлуатації, а також не дозволяє утворюватись плісняві, грибків та різним бактеріям. Плити SUPER-ISOL не містить небезпечних волокон. Для монтажу використовуються деревообробні інструменти.

Технічні характеристики:
ширина - 610 мм
довжина - 1000 мм
товщина - 30 мм
вага - 4.2 кг
пористність - 91 %
питома щільність - 225 кг/м3
максимальна температура експлуатації - 1000°С
країна виробник - Данія

Виробництво теплоізоляційних плит компанією Skamol характеризується як ідеальне рішення для ефективної та надійної теплоізоляції камінів, печей, котлів, які працюють на високих температурних режимах.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?