Всі категорії
Додати товар

Бездротовий дверний дзвінок avantek

800 грн
Опис

- ЗАСТОСУВАННЯ. Комплекти дверних дзвінків із батарейним живленням поєднуються тільки з нашими комплектами дверних дзвінків із батарейним живленням (номер моделі: BA-11/WA-11) і не підходять до інших комплектів або аксесуарів у нашому магазині.
- ЗРУЧНИЙ ПРИЙМНИК НА БАТАРЕЯХ: Цей дверний дзвінок із батарейним живленням живиться від 3 батарейок типу ААА (входять до комплекту), тому не потрібно використовувати електричну розетку; просто прикрутіть монтажний кронштейн до стіни, а потім закріпіть приймач.
- ПОВХБОЛЬШИЙ БЕЗДРОТОВИЙ ДЕЙСТВІЄ 300 М/1000 ФУТІВ: не заважатиме роботі іншого обладнання у вашому домі або у ваших сусідів; гарантує, що ви ніколи не пропустите жодного відвідувача, навіть якщо ви перебуваєте через кілька номерів або на іншому поверсі
- 52 ЗВІНКА НА ВИБІР: стереодинамік діаметром 29 мм забезпечує насичений і чіткий звук; 5 регульованих рівнів гучності з максимальним настроюванням 120 дБ; натисніть кнопку «Далі» або «Попередній», щоб легко вибрати одну з 52 мелодій.
- ВИСОКОПРОЇЗВІДНИЙ ПЕРЕДАТК: Наднизьке енергоспоживання; використовується літієва батарея CR2032, максимальний термін експлуатації якої становить 3 роки; IP55 пило- та водонепроникність; працює за температури від -4 °F до 140 °F; витримує різні суворі погодні умови

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?