Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Умивальник накладний літий мармур france

3500 грн
Опис

Виробник: Miraggio
Тип виробу: Умивальники

Торг

Умивальник FRANCE з литого мармур MIRAGGIO. Літій розчин — твердий та довговічний матеріал. Основним компонентом суміші є мелена мармурова крихта, яку змішують з поліефірними смолами. Раковина покривається антибактеріальним гелем Gelcoat ISO NPG, який робить виріб міцним та білосніжним.

На прикінцевому етапі виробництва, аби отримати глянцевий блиск, Умивальник FRANCE з литого мармур полірується спеціальною пастою. Глянцевий виріб невибагливий у повсякденному житті.

Для отримання індивідуального дизайну сантехніки, ви можете обрати будь-який відтінок з палітри RAL, який наноситься на зовнішню поверхню продукції. Умивальник FRANCE з литого мармур також може мати кольоровий глянцевий фініш.

Овальна форма раковини гармонійно впишеться в будь-який дизайн сучасної ванної кімнати.

Умивальник має Накладний тип монтажу, врахуйте це перед замовленням меблів.

Деякі моделі умивальників можуть виготовлятися з кварцового піску (варіація моделей обмежена) та мати чорне або сіре забарвлення. Такі вироби чудово підійдуть для дизайну в стилі лофт.

MIRAGGIO - український бренд, який вже понад 10 років спеціалізується на виготовленні сантехніки з литого мармур.

Компанія має власне виробництво, яке розташоване у місті Дніпро. Ми використовуємо унікальне обладнання, якому немає аналогів у світі.

Кожен виріб - це неповторний шедевр, над яким працювала команда дизайнерів та технологів. Кожна дрібниця ретельно продумана, адже нашою філософією є дизайн та виробництво витонченої та одночасно практичної в повсякденному житті сантехніки.
Виробник надає 10 років гарантії на всі свої вироби.онтується.
Дрібні механічні пошкодження та інші дефекти на поверхні штучного каменю можна легко усунути за допомогою обробки поверхні штучного каменю шліфувальним папером різної зернистості і поліруванням. 8. Штучний камінь має широкі можливості для дизайну.
Тип встановлення: накладна. Конструкція: одночашевая без крила. Форма: овальна. Отвір під змішувач: є. Розміри (ДхШхВ): 600х400х125. Матеріал: литий мармур. Вага нетто, кг: 13,35.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари