Всі категорії
Додати товар

2-рівнева полиця для ванної кімнати hapirm

1700 грн -30% 1190 грн
Опис

- 😊Порада: полиці для ванної підходять для всіх дверей завширшки 1,77 дюйма. Ви можете купити органайзери для ванної відповідно до ваших потреб.
- 🌳【Потужний помічник для зберігання】Організатор для туалетної кімнати має 2 полиці для душу + 14 гачків для душу, великий простір для зберігання, верхній шар душової стійки підходить для зберігання шампуню, гелю для душу, бритви, очисного засобу для обличчя тощо, нижній шар має спеціальний простір для мила, тримач для мила для душу, 14 гачків із круглою головкою, на які можна покласти лазневі рушники, щітки для спини або аксесуари для душу, стійкі до подряпин.
- 🌳【Стабільність і несна здатність】Верхній гачок візка для ванної кімнати має нековзний силікон, який допомагає запобігти подряпинам і рухам. Клей із гвинтом допомагає закріпити корпус куточка душової кабіни, навіть у разі використання великих пляшок із шампунем або гелем для душу, душова кабіна не буде розбалансована та нахилена, а максимальне навантаження може досягати 30 фунтів. Не турбуйтеся про те, що ваші речі впадуть і будуть пошкоджені.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
andriy2382765
andriy2382765
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари