Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Балон газовий 26.1л safegas металевий безпечний

3900 грн
Опис

Виробник: Safe Gas
Вид комплектуючих: Балони

ТМ «SAFEGAS» представляє новий товар на ринку України – безопасниеметалліческіе зварні балони для пропан-бутанової суміші. Керуючись правилом – БЕЗПЕКА ПОНАД УСЕ – ми провели відбір з великого числа виробників балонів, відчуваючи отримані зразки.

Рецепт безпеки для металевих пропанових балонів складається з двох компонентів: по-перше – якісного металевого циліндра, по-друге – якісного вентиля, що підвищує рівень безпеки в цілому за рахунок використання в конструкції багаторазового запобіжного клапана.

Клапан необхідний для стравлювання в атмосферу утворилося при термічному розширенні надлишковий тиск газу всередині балона.

Обраний нами металевий циліндр має колосальний запас міцності (розрив балона стався при тиску 180атм, при цьому зварні шви залишилися герметичні), а конструкція вентиля YSQ-8 довела свою надійність річної експлуатацією без браку.

Балони зроблені за міжнародним стандартом ISO4706 і повністю відповідають ДСТУ 3245-95, що підтверджується сертифікатом перевірки типу (модуль В).

Переваги пропонованих безпечних металевих пропанових балонів:

Висока міцність корпусу балона;
Наявність в стандартній комплектації якісного безпечного вентиля YSQ-8 з багаторазовим запобіжним клапаном скидання;
Приваблива ціна;
Наявність повного комплекту дозвільної документації;

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари