Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

"самшит" насіння

1 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Явний лідер ландшафтних дизайнерів і садівників, цей чагарник полюбився багатьом через простоту в догляді, можливості утримувати не тільки в саду, але і в домашніх умовах.

Насіння самшиту добре проростає за дотримання низки умов. По-перше, їх потрібно замочити на добу у розчині стимулятора росту. Після цього покласти їх між шарами вологих паперових рушників і тримати за нормальної температури близько 21°З появою білих пагонів. Проростає насіння протягом місяця, у цей період потрібно постійно підтримувати вологість паперових рушників, обприскуючи його з пульверизатора. Якщо ж пагонів немає – насіння на 3-4 тижні поміщають у холодильник, а потім знову виносять у теплу кімнату. Після появи білих пагонів, насіння садять у суміш торфу та піску цими пагонами вниз і накривають плівкою. Тримати контейнер краще в сонячному місці, або в півтіні. Зелені пагони з'являються через 2-3 тижні, після плівку можна знімати. Саджанці, що проросли, потрібно прибрати з яскравого сонця в півтінь або зробити для них укриття зі світлого матеріалу. У ґрунт зміцнілі саджанці можна висаджувати в середині весни. У перші кілька зим їх треба вкривати – молоді кущі можуть загинути.

Насіння зібране у власному саду, урожай 2023 року, 100 насінин - 30 грн, мінімальне замовлення 300 насінин, відправлю новою поштою/укрпоштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари