Всі категорії
Додати товар

Продам азотований сульфат кальцію по україні.

12200 грн
Опис

Кілька примірників у наявності

Азотований сульфат кальцію ця хімічна сполука, діамід вугільної кислоти плюс кальцієвої солі сарною кислот.на вигляд в нормальних умовах це безбарвні кристали.
Відомі факти, що ґрунт - важливий інструмент для працівника сільського господарства. Азот є головним чинником урожаю і його ефективна дія залежить від наявності сірки. Удобрюючи ґрунт, ми не лише підгодовуємо рослину, але і піклуємося про родючість ґрунту. Нестача азоту, фосфору, сірки в ґрунті приводить до слабкого урожаю, пониження опору рослин, знижує вміст жирів, простого цукру, викликає концентрацію нітратів в рослинах.
Кальцій сприяють розвитку рослин, зміцнює і розвиває кореневу систему, підвищує витривалість рослин, активізує ензими, протидіє органічним кислотам.
Азотований сульфат кальцію спеціально розроблене добриво не лише для солоних і кислотних ґрунтів, але і для розробки нових піщаних і глинистих ґрунтів, володіє одночасно безліччю позитивних властивостей. Стабілізує Ph ґрунту і насичує азотом, кальцієм, фосфором, сіркою, що перетворює непридатні до сільського господарства ґрунти на родючі, рентабельні землі.
Склад азотизованого сульфату кальцію
елемент Процентне співвідношення
SO3 34.67%
CaO2 30.98%
S 13.87%
N 10.1%
масова частина вологи 24.81
Способи введення в землю і концентрація.
Азотований сульфат кальцію найбільш ефективну дію має при внесенні його не задовго перед посівом або оранкою на зиму. Рекомендована глибина внесення добрива в ґрунт 12-17 см, що дозволяє зменшити втрати азоту і інших мікроелементів.
Для плодових дерев і виноградників рекомендується вносити добриво не лише навесні і пізньою осінню, але вносити добриво під час цвітіння як некоренева підгодівля, що підвищує значно врожайність. Не рекомендується азотований сульфат кальцію поєднувати з вапном і золою.
Умови зберігання добрива.
Зберігати добриво треба згідно з інструкцією з експлуатації, в закритих приміщеннях без доступу сонця і вологи.
Неправильне зберігання при дії вологи і сонця добриво може взятися грудками, знизитися вміст азоту, а верхній шар взятися кіркою. Перед використанням добре перемішати добриво.
Таблиця внесення в ґрунт азотованого сульфату кальцію.
Культура Оптимальне значення, pH Норма внесення, кг/га
Зернові 6.0-7.5 200-300
Фруктові 6.0-6.6 150-300
Виноград 6.5-7.5 200-400
Виноград 6.5-7.0 200-350
Бульбові 6.0-7.0 250-400
Технічні 6.0-7.0 200-350

Інформація про сульфат кальцію

препаративна форма розсипчастий продукт білого кольору
чинна речовина (NH2)2CO +CaSO4
термін зберігання При правильному зберіганні - необмежений
країна виробник Україна
продавець ПВКФ" Центр "

Добриво має сертифікати якості та безпеки!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари