Всі категорії
Додати товар

14 шт. набір професійних пензлів для макіяжу

225 грн -30% 159 грн
Опис

висока якість

модний дизайн

синтетичний ворс

без чохла

До набору входить 14 пензликів для макіяжу. Серед них Ви знайдете пензлі для макіяжу обличчя й очей. З їхньою допомогою можна створити ідеальний звичайний макіяж, а також вечірній для особливих випадків. Якщо Ви шукаєте якісні пензлі, які дадуть змогу створити бездоганний образ, цей набір ідеально підійде Вам!

Пензлі виготовлені з високоякісних матеріалів, завдяки чому вони надзвичайно стійкі та слугуватимуть Вам довгий час. У них синтетичний ворс, дуже м'який і гладкий. Він ідеально підходить для нанесення як пудрової та мінеральної косметики, так і кремової або рідкої. Ніжний ворс полегшує нанесення косметичних засобів.

Пензлі для макіяжу надзвичайно легко чистяться, а ворс стійкий до деформації. Їх можна почистити мильною водою або спеціальною рідиною для миття пензлів. Пензлі підійдуть як професійним візажистам, так і всім прихильникам ідеального макіяжу. Поряд із цим набором створення макіяжу буде неймовірно приємним і дуже легким. Завдяки їм ви отримаєте гарний природний ефект, який тішитиме всіх навколо. Додатковою перевагою пензлів є їхній сучасний і модний дизайн.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize