Всі категорії
Додати товар

Косметичка-органайзер підвісна для подорожей travel bag

290 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Косметичка-органайзер підвісна Travel bag для подорожей є незамінним аксесуаром для подорожуючих та активних людей. Цей органайзер дозволяє зберегти косметику, засоби гігієни та інші необхідні речі в організований і доступний спосіб, забезпечуючи безпечний доступ до них у будь-який час.
Основні характеристики та переваги косметичного органайзера Travel bag:
1. Компактність і портативність.
2. Водонепроникний високоякісний матеріал: виготовлена ​​з водонепроникного нейлону, ця косметичка зберігає вашу косметику в безпеці та сухості під час подорожі.
3. Кілька відділень: у цій косметичці з кількома відділеннями достатньо місця для розміщення косметики та туалетного приладдя. Застібається сумка на 2 міцні липучки.
4. Зовні сумки є кишеня та ручка зверху для зручності перенесення.
5. Гачок для ванної кімнати дозволяє легко повісити косметичку у ванній кімнаті, тримаючи її під рукою, коли вона вам знадобиться.
6. Розмір у закритому вигляді: 19 * 24 * 9 см. Розмір у відкритому вигляді: 40*24*9 см.
7. Колір: сірий, бежевий.
У косметичку помістяться речі середнього розміру такі як: доглядові засоби, декоративна косметика, кисті, шампунь, гель для душу, зубна щітка та паста, спонжики, аксесуари для волосся.
Підвісна косметичка-органайзер - відмінний варіант для домашнього використання, подорожей, в сумку на пляж або на прогулянку з дітьми.
Обирай якість, обирай розумно! Купуй КЛАСНО, економ свій час і гроші!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Сірий