Всі категорії
Додати товар

Рожева косметичка для зберігання косметики horoso

183 грн
Опис

Яскрава та містка косметичка підходить для зберігання декоративної та доглядової косметик, аксесуарів. Нею можуть користуватися професійні працівники б’юті-індустрії: майстри манікюру та педікюру, косметологи, візажисти, перукарі. Розміри дозволяють зберігати всередині навіть невелику техніку, наприклад, змінні насадки для манікюру та інші предмети.

Косметичка виготовлена із якісного матеріалу, який є стійким до негативних зовнішніх факторів. Йому не страшне попадання вологи, тому тримати аксесуар можна й у ванній кімнаті. Застібається косметичка на подвійну змійку, а у верхній частині є зручна ручка для переноски. Аксесуар підходить для домашнього зберігання косметичних засобів та аксесуарів, а також для подорожей. Всередині косметички знаходиться один великий відділ та п’ять маленьких кишеньок, кожна з яких має тримач у вигляді резинки.

Тут можна тримати будь-яку косметику та аксесуари – вони не загубляться та не пошкодяться. За потреби, косметичку можна чистити та легко видаляти з її поверхні забруднення. Виріб має лаконічний та одночасно яскравий дизайн. Кораловий колір із акцентною небесно-голубою змійкою зробить косметичку стильним доповненням вашого дорожнього набору чи робочого столику.

Розмір 13*21*16

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Плащівка

Схожі товари