Всі категорії
Додати товар

Спонж конняку

90 грн
Опис

Спонж конняку (або конжак)– натуральна губка, призначена для ніжного відлущування та очищення. Він зроблений із кореня специфічної рослини родом з Азії, яку можна знайти в Китаї, Японії, Таїланді, В'єтнамі, Кореї, а ззовні вона нагадує пальму. Сам спонжик – це кореневище, яке має особливу пористу структуру.
💚Як і багато інших природних засобів, цей товар повністю гіпоалергенний. Він підходить для всіх типів шкіри, не викликає подразнення та не травмує покриви. Підходить навіть немовлятам.
🤍Підходить для видалення макіяжу - як у поєднанні зі спеціальними засобами, так і без них. Делікатна текстура змиває туш, при цьому не травмує ніжну зону навколо очей.
❤️Регулярне застосування допоможе відлущити всі відмерлі клітини та підтримувати природне сяйво обличчя. Гарно масажує шкіру, розганяє лімфу.
💜Його можна використовувати для тіла – ефект від застосування буде не менш помітний, а шкіра набуде пружності та здорового кольору.
💚Для всіх, хто дбає про навколишнє середовище, конняку стане гідною альтернативою хімічним та синтетичним матеріалам: він повністю розкладається і не залишає по собі токсичних відходів.
🤍Зберігають спонж чистим у сухому вигляді, підвішуючи за спеціальний шнурок. Це запобігає розвитку всередині патогенної мікрофлори.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user-...
user-1483632597
Супер-продавець
Балаклія
82% виконаних замовлень
Була