Всі категорії
Додати товар

Рукавичка кесса супер жорстка

238 грн
Опис

Високоякісна мочалка Кесса, яка прослужить довго і не буде втрачати своїх властивостей. Виготовлена з грубих волокон. Традиційна японська рукавиця Кесса для догляду за обличчям і тілом, використовується для пиллинга, в хаммаме та бані. Виткане з рослинних волокон. Матеріал іменують віскозою. Таке волокно жорстке, але в той же час не ранить шкіру. Кессі універсальні і підходять для щотижневого використання в душі,використовують для пілінгу обличчя і тіла. Корисні властивості кессі: сприяє розкриттю пір, допомагає виводити рідину, профілактика шкірних захворювань, прискорює процес регенерації шкіри, робить шкіру чистою і гладкою, перешкоджає появі целюліту за рахунок поліпшення кровотоку, позбавляє від прищів, перешкоджає швидкому росту волосся після епіляції, підвищує тонус. Можна використовувати кессі, як мочалку з милом або для пілінгу без мила. Як пілінгу використовувати на чистому розпарене тіло. Як пілінгу застосовувати не частіше 1-го разу на тиждень. Рекомендується використовувати рукавицю кессі разом з марокканським милом Бельди. Застосування: распарьте шкіру в душі або хаммаме, нанесіть на тіло невелику кількість мила Бельди і рівномірно розподіліть по тілу, виключаючи область навколо очей. Добре, якщо процедура буде проводитися в лазні або хаммаме, щоб шкіра добре розпарити. Почекайте 3-4 хвилини, а потім рясно змити водою. Тільки після того як ви змили мило повністю можна приступати до пілінгу шкіри мочалкою Кесса. Робимо це круговими рухами з значним натисканням. Омертвілі частинки шкіри скочуються після такої процедури. Ідеальним завершенням гоммажа є живлення шкіри Аргановою олією. После проведения пилинга ваша кожа будет блестеть в самом настоящем смысле! Вы не почувствуете стянутости кожи. Необходимо отметить и антибактериальные свойства мыла, что идеально подходит для проблемной кожи. Применять 2 - 3 раза в неделю

ВНИМАНИЕ: Ни в коем случае нельзя тереть кожу с силой, иначе можно очень сильно пожалеть и остаться с ободранной покрасневшей кожей. Никакого фанатизма.

А теперь самое приятное:

После такой процедуры любые дальнейшие косметические манипуляции будут в разы эффективнее! Я обов'язково наношу масла, і шкіра після такого просто шовкова. Вона ніжна, здорова, нагодована. З-за глибокого очищення і ніжного пілінгу, поліпшується мікроциркуляція шкіри. Я помітила, що в комплексі з масажем і маслами, мої розтяжки стали менш помітні.

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • Onesize