Всі категорії
Додати товар

Обруч для волосся з короною

105 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

150 грн
Опис

Обруч із невеликою, елегантною короною стане гарним вибором для тих модниць, які навіть у звичайний день хочуть відчути себе принцесою. Ця прикраса для волосся завдяки своєму стильному виконанню сподобається найвибагливішим леді. Ідеальна комбінація відтінків, якісні матеріали та лаконічний дизайн - це лише кілька переваг виробу.


Каркас обтягнутий замшею насиченого чорного відтінку та доповнений м'якими наконечниками. Така конструкція не викликає почуття тяжкості та дискомфорту навіть після тривалого носіння. Темна основа гармонійно поєднується з блискучою поверхнею декору. Корона прикрашена стразами, які переливаються на сонце та привертають захоплені погляди оточуючих.


Обруч з невеликою короною буде добре виглядати на будь-яких типах обличчя та кола голови. При носінні виріб не електризує локони і при цьому надійно утримує неслухняні пасма, допомагаючи сформувати акуратну зачіску. Навіть після тривалої експлуатації прикраса виглядатиме як нова, адже вона не потребує спеціального догляду та особливих умов зберігання.


Стильний виріб добре виглядатиме з обраним святковим і повсякденним вбранням.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари