Всі категорії
Додати товар

Аріель тіара діадема обруч рожевий салатовий помаранчевий підвіска хвилі легка...

650 грн
Опис

❤️Авторська дизайнерська новинка Аріель, надзвичайно сяюча, дуже ніжна, багатоколірна прикраса у зачіску.

Виконана з полегшених кристалів, що не обтяжують, мідного дроту з сріблястим покриттям та кришталевих намистин. Має легеньку підвіску, яка не буде заважати при русі.

❤️ Довжина орієнтовно 30 - 32 см. Висота центральної частини 5,5 см.
Підходить на будь який об'єм голови, фіксується парчевими стрічками (прив'язані до петельок). Стрічки легко відв'язуються при потребі.

Сяйво кристалів вас неодмінно зачарує, а легкість та зручність - підкорить серце. Максимальний ефект сяйва проявляється без яскравого денного світла в затіненому приміщенні та при штучному освітленні.

Три кольори складних відтінків кристалів з АВ ефектом - рожевий, салатовий та помаранчевий, гармонійно поєднуються в роботі. Асиметричний центр з гілочок надає виразної динаміки і відчуття підводних течій, що примушує підводні рослини плавно колихатись. Круглі АВ кристали (складних відтінків) асоціюються з лусочками та перлами і надають виробу казкового змісту.

Склад: полегшені полімерні кристали складних АВ відтінків, кришталеві намистини, стразовий ланцюг, дріт ювелірний мідний з покритиям, стрічка парча і максимум любові від майстрині p_olena 💖 при створенні цього унікального аксесуара.

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину

Маєте питання чи бажання отримати ексклюзивну річ - пишіть у чат. Зв'язок з продавцем є у всіх оголошеннях - для комп'ютерної версії сайту рядок біля ціни виробу (Запитати продавця), а для мобільного додатку внизу сторінки, кнопка Написати. Більше про мене, бонуси та миттєву знижку - в розділі Про мене, на сторінці магазину.

❤️Оплата на карту в день замовлення, реквізити пишу тут в нашому приватному чаті, угода офіційно оформляється. Відправка НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція З геометричним принтом Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари