Всі категорії
Додати товар

Ізабелла смарагдовий зелений білий вінок обруч м'який діадема на голову перли кришталь...

670 грн
Опис

Питайте про наявність, перед тим як оформити замовлення! "Задати питання" внизу сторінки ( для мобільної версії сайту) та дрібним шрифтом біля ціни ( комп'ютерна версія сайту).

Нова авторська робота, плетена гілочка - віночок в смарагдово-білих відтінках з використанням штучних перлинок (форма ягідки), кришталевих намистин, сріблястого металевого декору у формі листка з прожилками, кристалів смарагдового кольору і ювелірного мідного дроту зі сталево-сріблястим покриттям

🔹🔹💜💙" Ізабелла "💙💜🔹🔹 Оздоба багатоцільового призначення (ремікс моєї шпильки "Ізабель"), може бути як:
-діадема у вигляді плетеної рослини;
-віночок;
-пов'язка;
-гнучкий обруч;
-м'який обідок;
-гілочка;
і т.д.
Використання залежатиме від вашої фантазії, форми зачіски і напрямку локонів, майстерності та вигадки стиліста, що з вами працюватиме.
Гортайте фото, їх багато у різних ракурсах і положеннях, щоб було видно, наскільки різниться зовнішний вигляд прикраси від того, як вона лежатиме на волоссі.

❤️Довжина 31- 33 см. + стрічка - подовжувач, прив'язана до петельок ( при потребі легко відв'язується). Підходить на будь який об'єм голови.

Сподобався дизайн, але колір не підходить , не проблема, пишіть - узгодимо і підберемо саме те, що потрібно Вам! Для того, щоб перейти в особистий чат зі мною - тисніть на рядок "Написати продавцю" ( в самому низу сторінки , зліва сердечко, зправа зелена стрілочка), якщо ви переглядаєте оголошення з мобільної версії.
На титульному фото зразок прикраси у синьому кольорі.

Більше авторських прикрас ручної роботи на будь-який смак, у моєму магазині на Шафі ( клікайте на мою аватарку 😉 ). https://shafa.ua/member/polena

❤️Передплата на карту в день замовлення. Відправка НП за тарифами, за доставку оплачуєте окремо при отриманні посилки.
Миттєві знижки та бонус - в описі мого магазину ( закладка "Про мене" на сторінці магазину).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари