Всі категорії
Додати товар

Франческа гілочка віночок золотий графіт листя прикраса зачіску весільна вечірня...

570 грн
Опис

Питайте наявність перед оформленням замовлення!

Франческа-гілочка-віночок для урочистих подій з ефектом плетеної рослини в золотисто-графітовому кольорі..

❤️Загальна довжина 32 см ., підходить під будь-який об'єм голови.

Вінок / напівобруч гнучкий, не тисне голову (на відміну від металевих або пластикових фабрично сформованих обручів), піддається невеликому плавному вигину в потрібну сторону, в залежності від обраної зачіски і напрямку укладання. Його можна прикріпити навколо пишного пучка або використовувати як гілочку в будь-якому місці зачіски (петлі для стрічки або шпильки знаходяться на кінцях гілки). Завдяки парчевой стрічці, яка йде в комплекті, довжина вироба підходить під будь-який об'єм голови.

У найширшому місці висота близько 3 см. В роботі використані кришталеві намистини золотого і графітового (темно-сталевого) відтінку та декор у вигляді листя золотого кольору.

Можливе виконання на срібному чи бронзовому дроті - з сріблястий (золотистими чи бронзовими листочками) , а також намистинами інших відтінків.

Виготовлення в іншому відтінку або при зміні дизайну від 2-3 днів. Довжина також на ваш розсуд. Якщо вам потрібен товар з відмінностями від того, що на фото - запитуйте перед оформленням замовлення, буду рада відповісти.

❤️Більше авторських товарів дивіться в магазині https://shafa.ua/member/polena

Оплата на карту в день замовлення . Доставка НП за рахунок отримувача. За доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бісер Намистини Метал
Принт:
Абстракція Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари