Всі категорії
Додати товар

Вінок з евкаліпта і гіпсофіли

694 грн
Опис

Стабілізація - це особлива технологія просочення живих зрізаних рослин спеціальним розчином на основі гліцерину. Це процес виживання і вищих рослин - від 3 до 10 років життя. Після такої обробки квіти називаються «безсмертні квіти», «нев'янучі квіти», «вічні квіти» і т. д. Переваги стабілізованих рослин: 100% натуральність. Це справжні рослини, які за своїм тактильним характеристиками не відрізняються від свіжозрізаних квітів, зелені або моху. Довговічність. Нев'янучі рослини залишаються свіжими і м'якими на довгі роки. Простой уход Стабилизированным растениям не нужно поливать, опрыскивать водой, обрезать, ставить на солнце. Они часто применяются при озеленении помещений с искусственным освещением.

Безопасность. Это означает, что растения и растения нуждаются в безопасности. Вся продукция проходит ряд тестов и обязательно сертифицируется перед отправкой в ​​точки продаж.

Гипоаллергенность. В отличие от обычных цветов, стабилизированные цветы полностью гипоаллергенны. Помимо этого, они отталкивают пыль.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize