Всі категорії
Додати товар

Ельфійська гілка фіолетовий райдужний на чоло діадема прикраса віночок обідок обруч...

490 грн
Опис

Перед оформленням замовлення питайте наявність!

Центральна фіолетова крапля в обмеженій кількості, можлива її заміна на більш яскравіший відтінок або лавандовий на останньому фото. Кому потрібна сама така центральна частина, як на титульному фото - звертайтесь в чат з уточненням! Інакше, буде надіслано з тим відтінком, який є в наявності.

Авторська фентезійне прикраса для волосся "Ельфійська гілка" - це поєднання яскравих кольорових кристалів, що переплетені у вигляді рослини і великої центральної фіолетовою краплі . Вкраплення кришталевих намистин від фіолетового до сріблястого відтінку , центральні філігранні листочки під зістарене срібло і плетіння біжутерного дроту - всі елементи пов'язані між собою загальним задумом створити прикрасу для волосся в ельфійському стилі.

Унікальність - в багатоцільовому призначенні , прикраса може бути використана як діадема на чоло , обідок, гілочка, гнучкий обруч чи віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму. Для більш надійної фіксації на голові використана парчева срібляста стрічка (протягнута в акуратні петельки на кінцях вироба) і при бажанні легко знімається.

❤️Довжина 28-30 см.
Висота центральної частини приблизно 3,5 см. Підходить на будь який об'єм голови.

Тематична вечірка,карнавал, фотосесія, театральні виступи, Новорічне свято, косплей, для рольовиків при створенні фентезійного світу і т. п.

Можна виконати в іншому колірному рішенні - синьому, червоному, золотистому, прозоро-срібному, зелено-смарагдовому, лавандовому, фіолетовому, сірому і райдужному (останнє фото зі зразками 14 відтінків крапель і двох форм).
Дріт може бути бронзового, золотого або сріблясто-сталевого кольору.
У цьому ж стилі можна зробити кольє (дивіться у моєму магазині) - при покупці набору буде кулон у подарунок .

Виготовлення 2-3 дні.
Якщо вам потрібен товар з відмінностями від того, що є на фото - запитайте перед оформленням замовлення, я з радістю відповім.

Більше авторських товарів дивіться в магазині https://shafa.ua/member/polena

Склад:
кришталеві намистини, кристали акрилу, фіолетова велика крапля, ювелірний дріт, парчева стрічка.

❤️Доставка:
Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу в особистому чаті на сайті, відправка НП за рахунок одержувача (оплата за доставку при отриманні замовлення) .

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для дівчаток

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?