Всі категорії
Додати товар

Вінтажна гілка бронза кавовий аксесуар вечірній обруч обідок в зачіску торжество...

570 грн
Опис

Уточнюйте наявність! пишіть в чат ( рядок "Задати питання" біля ціни виробу дрібним шрифтом на комп'ютерній версії сайту). Авторська гілочка для святкової зачіски в вінтажному стилі.
Поєднання кавових кристалів з бурштиновим відтінком і кришталевих намистин під бронзу з напиленням кольору металік - створюють неповторний ефект. Кристали при вечірньому / штучному освітленні набувають максимальну колірну насиченість і глибину. Стильна, таємнича і бажана.

Є схожа модель в червоно - гранатовому - бронзовому кольорі, коротша ( 18 см) і трохи дешевша. Сподобався дизайн, але не підходить колір? Пишіть в чат ( рядок "Задати питання" біля ціни виробу, для комп'ютерної версії Шафи).

🧡Довжина 23-24 см. На кінцях є непомітні петельки для самостійного кріплення за допомогою шпильок або невидимок. Більше авторських аксесуарів дивіться у моєму магазині на сайті. https://shafa.ua/member/polena

Будь-які зміни в дизайні/ кольорі - погоджуємо ДО оформлення замовлення! Таке замовлення вважається ІНДИВІДУАЛЬНИМ і оплата тільки на мою карту (реквізити відправляю в особистому листуванні, не виходячи з сайту "Шафа").

Угода відбувається офіційно, я сплачую комісію за продаж і ви можете залишити відгук. Немає ризику втратити гроші, читайте відгуки на моїй сторінці (натиснувши на іконку магазину) і перевіряйте розділ «Про менк», там є умови отримання бонусів і моментальних знижок.

🧡Оплата повністю на карту в день замовлення .
Доставка - НП по тарифам, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки .

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для дівчаток

Схожі товари