Всі категорії
Додати товар

Ельфійська гілка чорний графіт косплей фентезі ельф діадема гілка обруч обідок тіара...

430 грн
Опис

Уточнюйте наявність у листуванні ( рядок "Задати питання" біля ціни виробу, для комп'ютерної версії сайту). Авторське фентезійне прикраса для волосся

"Ельфійська гілка чорна" - це поєднання чорних кристалів, що переплетені у вигляді рослини і великої центральної краплі в колір графіт металік . Вкраплення кришталевих намистин чорного і графітового кольору , центральні філігранні листочки під стару бронзу та плетіння біжутерного дроту - всі елементи пов'язані між собою загальним задумом створити прикраси в ельфійське стилі. Його унікальність в багатоцільовому застосуванні, прикраса можна використовувати в якості діадеми на чоло, пов'язки, вінка, гілочки, гнучкого обруча - гнучка основа приймає потрібну форму.

Для більш надійної фіксації на голові використовується стрічка (протягнута в акуратні петлі на кінцях вироби) і при бажанні легко знімається.

❤️Довжина 27-30 см. Висота центральної частини близько 3,5 см. Об'єм універсальний.

У чорному кольорі є накладні вуха під назвою «Дроу», дивіться в моєму магазині. Вони відмінно складуть набір фантазійних прикрас. Не подобається дизайн ? Не біда, в моєму магазині ви знайдете ще чотири види каф, і виконати її в потрібному вам кольорі не проблема, будь то набір або індивідуальні прикраси.

Тематична вечірка, карнавал, фотосесія, театралізовані вистави, новорічне свято, ранок, косплей, для рольових гравців при створенні фантастичного світу тощо.

Можливе виконання в різній колірній гамі - синій, світло-синій (аквамарин), червоний, золотистий, кавовий, прозорий , салатовий, зелений, смарагдовий, сірий, фіолетовий, лавандовий і фіолетовий (останні дві фотографії ). Дріт може бути бронзового, золотого або срібно-сталевого кольору.
У цьому ж стилі можна зробити кольє (дивіться в моєму магазині) - при покупці набору в подарунок буде кулон.

Якщо вам потрібен товар з відмінностями від того, що на фото - запитуйте перед оформленням замовлення, буду рада відповісти.

Більше авторських товарів дивіться в магазині https://shafa.ua/member/polena

Склад:
кришталеві намистини, кристали акрилу, графітовв велика крапля, ювелірний дріт, стрічка.

❤️Доставка: оплата на карту в день замовлення , відправка НП за рахунок одержувача.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Для жінок Для чоловіків Для дівчаток

Схожі товари