Всі категорії
Додати товар

Святкова довга пишна гілочка рожевий сірий сріблястий обруч м'який діадема обідок...

670 грн
Опис

Авторська прикраса для святкової зачіски виконана у рожево-сірих відтінках. Надзвичайно пишна, довжиною приблизно 41-43 см і шириною 6-6,5 см.

Всі елементи сплетені з любов'ю завдяки мідному дроту із покриттям. Кришталеві намистини рожевих і срібних відтінків та кристали - мають здатність змінювати інтенсивність кольору при різному освітленні.

Можна використовувати як діадему або гілочку, викладати по зачісці, підкреслюючи плавні вигини локонів. Гнучка основа це дозволяє.

❗Прикраса не легенька, тому для тонкого волосся, коли хочете досягти пишності зачіски, краще обрати варіант кріплення в вигляді обідка чи віночка, для цього на кінцях виробу є петельки, до яких можна легко прив'язати стрічку.

💖За бажанням можна прикріпити додаткову фабрично відформовану основу - тонкий металевий обруч (ширина 3-5 мм). Так як, сама гілочка довша за довжину стандартного обруча, то з обох боків кінці гілочки (по кілька сантиметрів) будуть без додаткової основи.
Вартість збільшиться на 20 грн. Завчасно попереджайте про такий варіант кріплення, до оформлення замовлення!

Можливе виконання в інших кольорах, для цього пишіть у приватні повідомлення (клікайте на рядок "Задати питання" біля ціни).

❤️Більше авторських аксесуарів дивіться у моїй сторінці на Шафі https://shafa.ua/member/polena

Оплата на карту в день замовлення , доставка НП по по тарифам.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція

Схожі товари