Всі категорії
Додати товар

Ельфійська діадема злотистий жовтий червоний гілка обідок обруч косплей листя діадема...

420 грн
Опис

Нова авторська робота в комбінованому кольорі (золотистий та насичено червоний) продовжує серію фентезійних прикрас
💚🌿 "Ельфійська гілка" 💚🌿 .

🧡Довжина 28-30 см.
Висота центральної частини приблизно 3 см.
Підходить на будь який об'єм голови.

Можна вибрати відтінок центральної краплі. Червона крапля є в трьох варіантах :
1. Червоно-вишнева (на цій моделі).
2. Червона.
3. Продовгувата червона з АВ переливом.

Якщо під час замовлення не буде від вас коментаря стосовно варіанту центральної краплі, то буде надіслано в першому варіанті виконання (червоно - вишнева).

Поєднання насичених золотаво янтарних кристалів, що переплетені у вигляді рослини, великої центральної червоно-винної краплі з додаванням кришталевих червоних намистин у тон і центральних філігранних листочків під золото - всі елементи створюють прикрасу для волосся в ельфійському стилі. Співвідношення золота та червоного дає чудовий не тільки фентезійний ефект але й є натяком на існуючі прикраси в східному стилі!

Його унікальність в багатоцільовому призначенні , виріб може бути використано як налобна діадема, обідок, пов'язка, гілочка, гнучкий обруч або віночок - гнучка основа легко приймає потрібну форму. Для більш надійної фіксації на голові, використовується парчева золотиста стрічка (вставлена в акуратні петельки на кінцях ) і при бажанні легко знімається.

Тематична вечірка, ,карнавал, фотосесія, театральні виступи, Новорічні свята, ранки, косплей, для створення фентезійного світу, виступи музикантів і т. п - це неповний перелік використання прикраси .

Можливе виконання в іншому кольоровому рішенні - сріблястому, синьому, фіолетовому , прозорому, зелено-смарагдовому, сірому, салатовому, лавандового і райдужному. Виріб може бути виконано в одному кольорі , або в комбінації з іншим. Дріт може бути в кольорі бронзи чи золота.
В такому ж стилі може бути коль'є ( дивіться в моєму магазині) - при купівлі комплектом буде подарунок - кулон🎁. (По моїй бонусній програмі - при купівлі одночасно двох виробів по повній вартості). Виготовлення в іншому кольорі , дизайні або із вашими змінами 2-3 дні. Якщо вам необхідно виріб з відмінностями від того, що на фото - питайте перш ніж оформлятиме замовлення, з радістю відповім.

Склад:
Кришталеві намистини , акрилові кристали, червона велика крапля, дріт біжутерний, стрічка парча золотиста.

Доставка:
❤️Оплата на карту в день замовлення , відправка НП за рахунок отримувача (оплата за доставку при отриманні посилки) .

Більше авторських виробів в магазині https://shafa.ua/member/polena

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Принт:
Абстракція З геометричним принтом Новорічна тематика З квітковим принтом

Схожі товари