Всі категорії
Додати товар

Дерев'яний жіночий органайзер для косметики та пензликів на 2 комірки з натурального...

600 грн
Опис

Аксесуар «Make Up»

Напевно, кожна дівчина знає, як складно вранці зібрати воєдино всі засоби для макіяжу, особливо, коли дуже поспішаєш. Аксесуар усуне цю проблему назавжди! Численні пензлі для створення краси, туш, підводка, помада - все це нарешті знайде собі зручне місце! Переривати косметичку в пошуках пензля для тіней - власниці цієї речі вже давно забули, що це таке. Адже на їх туалетному столику тепер панує повний порядок! Тепер Ваша дівчина, дружина, сестра, мама або подруга більше не запізниться через наведення марафету, а часу на спілкування з друзями і близькими стане помітно більше. Такий подарунок сподобається представниці прекрасної статі абсолютно будь-якого віку. Ідеально підходить для будь-якого випадку в якості подарунка для дорогого Вам людини або себе коханої:).

Виріб в стандартному варіанті може мати від 2-х до 6-ти відділень:

2 відділення - 130x90x110 мм;
3 відділення - 190x90x110 мм;
4 відділення - 250x90x110 мм;
5 відділень - 310x90x110 мм;
6 відділень- 370x90x110 мм.
Виріб продається в крафтовій коробці, придатної для вторинної переробки. За бажанням клієнта ми можемо додати подарункову упаковку та листівку з Вашим текстом. Ми також можемо вигравірувати Ваші ініціали, улюблену цитату, логотип компанії або навіть змінити конструкцію згідно з Вашими побажаннями. Колір вашого аксесуару може відрізнятися від зображення, оскільки кожен виріб має індивідуальні та унікальні характеристики деревини: колір, текстуру та структуру.

Матеріал: високоякісна оброблена деревина волоського горіха, просочена натуральним маслом. Зроблено в Україні за всіма стандартами eco-продукції.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари