Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Універсальний чорний гребінець для волосся з кристалами класика тренд

399 грн
Опис

Гребінець для волосся ідеально доповнить Ваш образ на різних святкових подіях!

Основа виготовлена з металу, що додає гребінцю надійності й міцності та має 5 зубців. ЦІНА ЗА 1 ШТ.
Колір: чорний, прозорий
Колір основи: античне золото

Гребінь (весільний або повсякденний) вибирають рівно за таким самим принципом, як і тіару: невагомість, комфорт та дизайн.
Якщо тіара і діадема — аксесуари, здебільшого, декоративні, то гребінь не тільки прикрашає зачіску, але і працює в ній. Завдяки зубцям він фіксує локони там, де це особливо необхідно. Розташування гребеня можна змінювати в залежності від обраної зачіски. Він може підніматися на самій маківці і виконувати функцію діадеми, а може красуватися на боці, акуратно фіксуючи пасма, щоб вони не падали на обличчя. Але незважаючи на свою функціональність, гребінь — це дуже гламурно. Зокрема, завдяки декоративним складовим аксесуара: намистинкам, самоцвітам, бісеру або кристалам.

Гребінь — ідеальний вибір для тих наречених, які тяжіють до стилю ретро, ​​але при цьому не хочуть або не готові використовувати складні стилістичні рішення. Жіночність і шик — ось що ви отримуєте в комплекті з гламурним гребенем. Лише його одного цілком достатньо для того, щоб надати зачісці завершений вигляд.
Моделей гребінців дуже багато. Якісь підкреслять ваш характер в образі рок-принцеси, інші стануть жіночним штрихом в романтичному луці, а треті будуть незамінні у весільному образі.

Як носити? Як правило, на коротке волосся гребінь не чіплявся. Не тому що це не гарно, а тому що його немає на чому закріпити, якщо у дівчини коротка зачіска. Класика жанру — це гребінь, закріплений зліва чи справа, трохи вище вуха, який притримує довірену йому частину волосся. Не менш виграшний варіант — гребінець, закріплений біля основи низького пучка. Пучок при цьому може бути зав'язаний по центру на потилиці або збоку.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize