Всі категорії
Додати товар

Брашинг olivia garden combo small

575 грн
Опис

Брашинг Combo з керамічною поверхнею, насиченою негативно зарядженими йонами, з натуральною щетиною дикого кабана і штифтами з термостійкого нейлону. Зручна прогумована ручка оснащена спеціальним хвостиком для поділу та виділення пасм. Наскрізні отвори в керамічному корпусі щітки продуваються гарячим повітрям фена і забезпечують швидке висихання волосся і міцність завитка. Розмір Small.
Країна бренду:Корея
Покриття:Керамика
Діаметр:22 мм
Матеріал:Нейлон, Натуральная щетина
Ціна: 575 грн.

Брашинг Olivia Garden Ceramic+ion Turbo Vent Combo Medium
Новітнє покоління професійних брашей Olivia Garden з більш гладким, легким і безшовним дизайном є найпопулярнішим продуктом на світовому ринку. Перевага даної серії термобрашів полягає в наявності керамічного покриття з негативно зарядженими іонами завдяки яким в процесі укладання відсутній статичний ефект, а волосся набуває дзеркального блиску. Щетина з термостійкого нейлону з легкістю розплутує навіть самі неслухняні пасма, не пошкоджуючи їх структуру. Брашинг має зручну прогумовану ручку, яка дозволяє надійно тримати його в руці і спеціальний хвостик для поділу та виділення пасом. Наскрізні отвори в керамічному корпусі щітки продуваються гарячим повітрям фена, що дозволяє забезпечити швидке висихання волосся.
Країна бренду:Корея
Покриття:Керамика
Діаметр:36 мм
Матеріал:Нейлон, Натуральная щетина
Ціна: 670 грн.

Брашинг Olivia Garden Combo large з натуральною щетиною і нейлоном
Брашинг Combo з керамічною поверхнею, збагаченою негативно зарядженими йонами, з натуральною щетиною дикого кабана і штифтами з термостійкого нейлону. Зручна прогумована ручка оснащена спеціальним хвостиком для поділу та виділення пасм. Наскрізні отвори в керамічному корпусі щітки продуваються гарячим повітрям фена і забезпечують швидке висихання волосся і міцність завитка. Розмір Large.
Матеріал:Нейлон, Натуральная щетина
Країна бренду:Корея
Діаметр:45 мм
Ціна: 780 грн.
Покриття Керамика

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари