Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Резинки в школу, квіти на резинках, бантики в подарунок

250 грн
Опис

Зачіски з квітами - чудовий тренд!
Квіти у волоссі – символ романтики та ніжності. Квіткові аксесуари ніколи не виходять з моди.
Сьогодні окрім живих квіток зачіску можна прикрасити квітковими аксесуарами. Тренд використовували Лана дель Рей, Кейт Мосс, Кеті Перрі, Сара Джессіка Паркер.
«Квітучі» зачіски для особливих випадків завжди актуальні.

Резинками з квітами можна закріпити високий хвіст чи косу.
Зачіска вашої дитини буде акуратною та стильною.

Набір складається з 2 резинок з білими квітами.
Кожна квітка складається з 18 пелюсток. Серединка прикрашена скляними нам намистинами. Це робить квітку вишуканим аксесуаром.
Одна квітка має діаметр близько 8 см -9 смю Металеве кріплення можна відкривати та змінювати резинку. Це значно збільшує термін життя цих квітів. Вони довго радуватимуть вашу дитину своєю красою та естетичним виглядом.

Край кожної пелюстки надійно оброблений, квітка зберігає форму та зовнішній вигляд навіть під дощем. Потім потрібно просто висушити квітку і протерти сухою тканиною металеві кріплення та намистини. Пелюстки залишаться у своєму первісному вигляді.

Ви можете використовувати одну квітку або обидві. Ви також можете зробити family look. Мама і дочка з однаковими квітами у волоссі. Ви будете у центрі уваги на будь-якому святі. Вишукані квіткові аксесуари стануть родзинкою всього образу та стануть улюбленою прикрасою у вашій колекції.

Квіти зроблені вручну з органзи з використанням бісеру,скляних намистин. Комплект чудово доповнить шкільний образ, а маленькій піаністці додадуть вишуканості і легкості. Не вимогливі у догляді, дуже легкі, приємні на дотик, не бояться вологи, падінь, зберігають форму.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари