Всі категорії
Додати товар

Термо-щипці для вій. плойка для вій. кёрвер curver для вій. на батареях

333 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

475 грн
Опис

TOUCHBeauty - міжнародний бренд, зареєстрований у Великій Британії. Термо-щипці для завивки вій забезпечують швидку, безболісну та стійку завивку вій. На відміну від звичайних щипців для завивки волосся, TOUCHBeauty більш обережно ставиться до щипців для завивки вій, оскільки вони використовуються навколо очей. Силіконові подушечки використовуються для покриття нагрівальної пластини для захисту вій. Підходять для всіх типів вій, як натуральних, так і штучних.
Створюють об'єм.
Ідеально завивають вії, щоб очі стали виразними.
Силіконові прокладки: Ця плойка для вій з підігрівом має силіконові подушечки, які краще завивають вії до досконалості, не травмуючи їх. Розумний датчик температури: Його інноваційний силікон, чутливий до температури, змінює колір із червоного на безбарвний при нагріванні.
Ідеальний вигин: Вигин щипців для завивки вій ідеально обволакує вії, дозволяючи швидше завивати їх.
Як використовувати?
Крок 1: Пересуньте перемикач на пристрої та зачекайте 1-2 хвилини, доки пристрій не нагріється до потрібної температури.
Крок 2: Коли силіконові подушечки стануть безбарвними, підкрутіть вії до бажаного ефекту.
Крок 3: Нанесіть туш для вій, щоб зробити макіяж очей виразнішим. Особливості та деталі
🌷ДОВГОВІЧНІ ПРИРОДНІ Вії - Миттєво піднімає і міцно завиває вії.
🌷БЕЗПЕКА В ВИКОРИСТАННІ - Підходяща температура та конструкція не зашкодить вашим віям. Інноваційна сенсорна подушечка для вимірювання температури автоматично змінює колір при нагріванні. Зачекайте кілька хвилин, щоб повністю нагріти її.
🌷БЕЗ БОЛЮ І ЗАЖИМІВ - Силіконова подушечка з підігрівом завиває вії по всій довжині, не защемляючи і не скручуючи їх.
🌷ЕРГОНОМІЧНІСТЬ І ПОРТАТИВНІСТЬ - підходить для будь-якої форми очей і підкручує кожну вію. Мініатюрний корпус легко поміститься у сумочці та косметичці.
🌷ЖИВЛЕННЯ ВІД БАТАРЕЇ - рекомендується використовувати лужну батарею, щоб забезпечити швидке прогрівання, 2 батареї AAA. (Батарея не входить у комплект).
Приємної покупки!)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize