Всі категорії
Додати товар

Твістер для волосся з волосся hairagami bun tail (хеагамі) чорний шоколад

35 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

50 грн
Опис

Твістер для створення акуратного пучка без шпильок

##



Шпилька - твістер хеагамі являє собою 2 металеві пластини, обтягнуті тканиною. За рахунок гнучкості цих пластин шпилька для волосся твістер допомагає створювати всілякі варіанти пучків. Шпилька дуже гарної якості, верхня тканина щільна і приємна на дотик, до того ж яскравий оригінальний дизайн не залишить байдужою жодну модницю.


Як користуватися шпилькою Хеагамі?


1) Потрібно рівномірно розмістити розчесане волосся між пластинами шпильки.

2) Опустити шпильку до кінчиків волосся і закрутити його всередину або назовні тримаючи за два кінці шпильки.

3) Обережно розправити пучок.



Hairagami Bun Tail - це спеціалізований набір шпильок Хеагамі (Hairagami), до якого входять дві основні шпильки з традиційного набору. У наборі Хеагамі представлено одну таку шпильку і деяким покупцям її не вистачає для створення всіх задуманих зачісок. Іншим же людям хотілося придбати набір Хеагамі виключно через основну шпильку. Враховуючи думки покупців, творці шпильок Хеагамі випустили спеціальний набір Hairagami Bun Tail.


Він складається з двох основних шпильок з набору Хеагамі різних кольорів. З їхньою допомогою можна створити неймовірну кількість приголомшливих зачісок за якісь хвилини. Ви можете придбати Hairagami Bun Tail як доповнення до повного набору Хеагамі або окремо від нього, якщо Вам потрібні тільки ті функції, які пропонує основна шпилька набору. Колір шпильок може відрізнятися від зображеного на зображенні. У наборі 2 основні шпильки Хеагамі (Hairagami).

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?